ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ρεβίθια με ντομάτα και σπανάκι

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Ένα αγαπημένο και παραδοσιακό όσπριο!

    Ένα αγαπημένο και παραδοσιακό όσπριο!

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος Ψησίματος: 1 ώρα και 40’

385 Θερμίδες ανά μερίδα

ΥΛΙΚΑ
Για 6 μερίδες

500 γρ. ρεβίθια
Αρκετό νερό για να φουσκώσουμε τα ρεβίθια και επιπλέον νερό για να τα ψήσουμε στη χύτρα ταχύτητας.
300 γρ. φύλλα σπανακιού

Για της σος ντομάτας
1 κιλό ντομάτες
600 ml νερό
50 ml ελαιόλαδο
50 γρ. ντοματοπελτέ
2 κουταλάκια αλάτι
¼ κουταλάκι πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com.


Tags: Ρεβίθια, σπανάκι, ντομάτα, Στης Αθηνάς

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)