Μπιφτέκια κοτόπουλο και φακές μπελούκα Κόκα Κόλα ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπιφτέκια κοτόπουλο
Για 3 μπιφτέκια
400 γρ. κιμά κοτόπουλο
1 αβγό
30 γρ. βρώμη
100 γρ αρακά
3 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU
αλάτι- πιπέρι
Για τη σαλάτα με φακές μπελούκα
100 γρ. φακές μπελούκα, κοχλασμένες για 20΄και στραγγισμένες
1 κουτάλια κρέμα βαλσαμικού σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 ντομάτα χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
½ ποτήρι λάχανο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα
αλάτι-πιπέρι
Για να σερβίρουμε
Μουστάρδα μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
2. Πλάθουμε το μίγμα σε 3 μπιφτέκια.
3. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι και ψήνουμε τα μπιφτέκια καλυμμένα για 6-8 λεπτά την κάθε πλευρά.
4. Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σαλάτα.
5. Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με τη σαλάτα και τη μουστάρδα.
Σχόλια
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)