ΨΑΡΙ

Κριθαρότο με γαρίδες
  • σχολιάστε

Κριθαρότο με γαρίδες

Φιλέτα λαβράκι ταντούρι με πατάτες με αρακά
  • σχολιάστε

Φιλέτα λαβράκι ταντούρι με πατάτες με αρακά

420 θερμίδες ανά μερίδα

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο
  • σχολιάστε

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

Σε ένα μεγάλο πιάτο ρίχνουμε την βρώμη, την πάπρικα, το τσίλι και το αλάτι και ανακατεύουμε.

Φιλέτο σολομού με σος πέστο και φακές
  • σχολιάστε

Φιλέτο σολομού με σος πέστο και φακές

Ακόμα ένα γρήγορο πιάτο φτιαγμένο με φιλέτο σολομού και μια μυρωδάτη σος.

Ψάρι φιλέτο παναρισμένο στον φούρνο
  • σχολιάστε

Ψάρι φιλέτο παναρισμένο στον φούρνο

Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε ένα μέτριο πυρέξ.

Τροπικές γαρίδες
  • σχολιάστε

Τροπικές γαρίδες

Αυτές οι γαρίδες μπορούν να ψηθούν στο τηγάνι η στήν πλάκα του μπάρμπεκιου, όπως τις έχω ψήσει για τη φωτογραφία

Αρωματικό κουσκούς με καλαμαράκια
  • σχολιάστε

Αρωματικό κουσκούς με καλαμαράκια

Να θυμάστε ότι τα θαλασσινά αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και χρειάζονται πολύ λίγο ψήσιμο.

Φακές με καλαμαράκια
  • σχολιάστε

COCA-COLA ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φακές με καλαμαράκια

Ένα απ’ τα αγαπημένα μου πιάτα.

Τα αυθεντικά Fish and Chips
  • σχολιάστε

Τα αυθεντικά Fish and Chips

Τρελαίνομαι για Fish and Chips, τα οποία για κάποιο λόγο τα συνδέω με τα φοιτητικά μου χρόνια, μάλλον γιατί τα έτρωγα πολύ συχνά....

Καβουροκεφτέδες με σος λεμονιού
  • σχολιάστε

Καβουροκεφτέδες με σος λεμονιού

Πικάντικοι και φανταστικοί καβουροκεφτέδες που μας θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι.

Ολόκληρο ψάρι στον φούρνο
  • σχολιάστε

Ολόκληρο ψάρι στον φούρνο

Καλοκαιράκι χωρίς ψαράκι δεν γίνεται! Εδώ σας δίνω μια πολύ απλή συνταγή για λαβράκι. Καλό θα ήταν να ζητήσετε καθαρισμένο ψάρι, που μπορείτε να βρείτε έτσι και αλλιώς στις ψαραγορές. Το μυστικό για ένα εύγευστο πιάτο; Ψήσιμο για πολλή ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Φιλέτο σολομού γλασαρισμένο, συνοδευόμενο με κουσκούς
  • σχολιάστε

Φιλέτο σολομού γλασαρισμένο, συνοδευόμενο με κουσκούς

Γενικά, ο σολομός μου αρέσει πολύ σαν ψάρι, αλλά με αυτή τη νέα σος γίνεται πραγματικά ακαταμάχητος. Συνοδεύεται εδώ με ένα λεμονάτο και έντονα αρωματικό κουσκούς που φτιάχνεται με λεπτό πουργούρι και δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου για ένα πολύ γευστικό και συμπληρωμένο πιάτο.

Ταϊλανδέζικες γαρίδες κάρι
  • σχολιάστε

Ταϊλανδέζικες γαρίδες κάρι

Αυτό το πιάτο προέκυψε κατά την περίοδο των νηστειών όταν έψαχνα μια συνταγή για γαρίδες που να συνδυάζει και κάτι πιο χορταστικό, όπως τα noodles. Και σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιώ τα ασιατικά υλικά, ταϊλανδέζικη πράσινη κόκκινη πάστα κάρι (thai curry paste) και γάλα καρύδας (coconut milk) της επωνυμίας Tesco, που μπορείτε να βρείτε στην Άλφα Μέγα στον διάδρομο με τα έθνικ προϊόντα.

Εύκολη paella
  • σχολιάστε

Εύκολη paella

Εύκολη paella με υλικά που έχουμε στον θάλαμο. Ένα πολύ νόστιμο πιάτο για να φτιάξουμε σε μπουφέ, που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους μας.

Σολομός με nam jim sauce
  • σχολιάστε

Σολομός με nam jim sauce

Λατρεύω αυτό το spicy sauce για σολομό. Πρόκειται για έναν ασυνήθιστο συνδυασμό υλικών, που κάνει αυτό το πιάτο μοναδικό. Αν είστε λάτρης του ασιατικού φαγητού, δοκιμάστε το!

Τα αυθεντικά Fish and Chips
  • σχολιάστε

Τα αυθεντικά Fish and Chips

Τρελαίνομαι για Fish and Chips, τα οποία για κάποιο λόγο τα συνδέω με τα φοιτητικά μου χρόνια, μάλλον γιατί τα έτρωγα πολύ συχνά.

Σολομός με σος καραμέλας και πορτοκάλι
  • σχολιάστε

Σολομός με σος καραμέλας και πορτοκάλι

Αυτή τη συνταγή την έγραψα για ένα ιδιαίτερο δείπνο, το οποίο ετοίμασα στο σπίτι για φίλους. Πραγματικά η συνταγή ενθουσίασε και από τότε τη φτιάχνω πολύ συχνά.

Γαρίδες σαγανάκι
  • σχολιάστε

Γαρίδες σαγανάκι

Οι γαρίδες σαγανάκι είναι ένα αγαπημένο πιάτο που σερβίρεται συνήθως σε ένα δείπνο με ελληνικούς μεζέδες. Αυτή η συνταγή είναι υπέροχη και ίσως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Ο συνδυασμός φινόκιου, ζάχαρης και φέτας είναι απλά υπέροχος. Σημειώστε ότι αφήνω το κεφάλι της γαρίδας άθικτο, για περισσότερη νοστιμιά και γεύση.

Ριζότο με σπαράγγια και γαρίδες
  • σχολιάστε

Ριζότο με σπαράγγια και γαρίδες

Όπως θα επαναλάβω και πιο κάτω, είναι σημαντικό να ανακατέψετε το ρύζι με το λιωμένο βούτυρο πριν αρχίσετε να προσθέτετε το νερό.