ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Ψάρι

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο
  • σχολιάστε

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

Σε ένα μεγάλο πιάτο ρίχνουμε την βρώμη, την πάπρικα, το τσίλι και το αλάτι και ανακατεύουμε.

Κρέας

Μίνι σνίτσελ κοτόπουλο
  • σχολιάστε

Μίνι σνίτσελ κοτόπουλο

Σημαντικό είναι να προσέξουμε να έχουμε το τηγάνι μας κλειστό κατά την περισσότερη ώρα ψησίματος και να τηγανίσουμε τα σνίτσελ μας σε 2 δώσεις.

Ζυμαρικά

Ραβιόλια με αναρή και σπανάκι
  • σχολιάστε

Ραβιόλια με αναρή και σπανάκι

Θα χρειαστείτε το εξάρτημα γάντζου της κουζινομηχανής για να φτιάξετε την ζύμη. Μετά, απλά ανοίγετε την πάστα χρησιμοποιώντας το εξάρτημα του ανοίγει ζύμη ρυθμισμένο στην στάση 4.