MAGAZINE

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ

must Νοεμβρίου

Νοέμβριος 2017

Η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει πως έχει δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση, έχει περάσει μια δύσκολη περιπέτεια με την απώλεια του πατέρα της που την έκανε να μάθει πολλά και δεν δειλιάζει να μιλήσει για όλα χωρίς ενδοιασμούς.

Στέλλα Κυριακίδου
Εκτός από μια γυναίκα-πρότυπο στην κορυφή Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι και μια μητέρα που ανησυχεί για τα παιδιά της, λατρεύει να περνά τις Κυριακές στο σπίτι με τον σύζυγό της και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εθελοντισμό στη ζωή της.

MOVEMBER - Let it Grow
Έντεκα προσωπικότητες του νησιού μας φωτογραφίζονται και μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα, καλώντας όλους μας να αλλάξουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου.

ALTERNATIVE POWER: Ο κόσμος της μόδας αλλάζει, εσείς;
Η μόδα της Άνοιξης 2018 ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αφού οι σχεδιαστές μάς απέδειξαν ότι έχουν αλλάξει πορεία, κι αυτή η πορεία έχει αποδοχή, ιδιαιτερότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4 νεαρές γυναίκες που «τολμούν» να διαφέρουν, έχοντας προσαρμόσει τα στυλ που προστάζει η κάθε εποχή στο δικό τους ιδιαίτερο ύφος.

Red Hot Hollywood Scandal
Ένας πασίγνωστος παραγωγός ταινιών κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δεκάδων κοριτσιών και μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ. Αν μπερδευτήκατε με όσα αφορούν στον Harvey Weinstein, τα μαζέψαμε όλα σε μια σοκαριστική καταγραφή γεγονότων.

Once Upon a Time in Paris
Ταξιδέψαμε στην Πόλη του Φωτός και καταγράψαμε ακριβώς ό,τι ζήσαμε και ό,τι μας κίνησε την περιέργεια μέσα σε πέντε μέρες.

FASHION WEEKS S/S '18
Οι προβολείς ανάβουν, στα παρασκήνια επικρατεί πανικός, το Instagram παίρνει φωτιά κι όταν η Gigi, η Kendall, η Bella, η Hailey και η νεοαφιχθείσα Kaia κάνουν την εμφάνισή τους στο catwalk, το front row παραληρεί... Από το Μεγάλο Μήλο μέχρι την Πόλη του Φωτός, ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο, οι Εβδομάδες Μόδας δεν σταματούν ποτέ να αποτελούν μια ζωντανή σπίθα αισιοδοξίας.

Χάρης Κυπριανού
Έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να αποτυπώνει στιγμές σε υπέροχες φωτογραφίες, να αφομοιώνει τη μόδα με τη βοήθεια του φωτός και να αναδεικνύει τη γυναικεία φιγούρα χρησιμοποιώντας πάντα την αγαπημένη του φωτογραφική μηχανή.

WINTER ESSENTIALS
Φοράμε έντονα χρώματα, δημιουργούμε layers και πειραματιζόμαστε με υφές.

ANTI-AGEING: Το μέλλον μας ανήκει!
Η διατροφή, ο τρόπος ζωής μας και το DNA μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας, ωστόσο, είναι καλό να επιλέξουμε το ιδανικό προϊόν που θα καθυστερήσει, θα διορθώσει τις ατέλειες, θα ανανεώσει την επιδερμίδα μας και θα ενισχύσει τη λάμψη και τη νεανικότητά της, περιορίζοντας τα σημάδια γήρανσης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ

must Νοεμβρίου

must Οκτωβρίου

must Σεπτεμβρίου

must Αυγούστου

must Ιουλίου

must Ιουνίου

must Μαΐου

must Απριλίου

must Μαρτίου

must Φεβρουαρίου

must Ιανουαρίου

must Δεκεμβρίου

must Νοεμβρίου

must Οκτωβρίου

must Σεπτεμβρίου

must Αυγούστου

must Ιουλίου

must Ιουνίου

must Μαΐου

must Απριλίου

must Μαρτίου

must Φεβρουαρίου

must Ιανουαρίου

must Δεκεμβρίου

must Νοεμβρίου

must Οκτωβρίου

must Σεπτεμβρίου

Αύγουστος 2015

Ιούλιος 2015

Ιούνιος 2015

Μάιος 2015

Απρίλιος 2015

Μάρτιος 2015

Φεβρουάριος 2015

Ιανουάριος 2015

Δεκέμβριος 2014

Νοέμβριος 2014

must Οκτωβρίου 2014

must Σεπτεμβρίου 2014

must Αυγούστου 2014