ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Για dinner στο Nava, απολαμβάνοντας το ολότενα νέο μενού

Ο executive chef του Nava Seaside, Λούκας Σταύρου και η ομάδα του, έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού.

Wiz Guide

Το αγαπημένο spot στον Πρωταρά, το οποίο παίζει πολύ δυνατά στη νυχτερινή διασκέδαση τα τελευταία χρόνια, τόσο χάρη στις υπέροχες μουσικές -ενίοτε μέσω live events- όσο και στο κομμάτι των cocktails, πλέον προτείνει μια casual dinning εμπειρία, με πιάτα που ποντάρουν στη λογική του sharing.

Ο executive chef του Nava Seaside, Λούκας Σταύρου (απόφοιτος του Le Gordon Blue του Λονδίνου, με προϋπηρεσία σε σημαντικότατα εστιατόρια στο νησί), και η ομάδα του, έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το φαγητό καθώς διασκεδάζουμε!

«Και ακριβώς επειδή ο κόσμος διασκεδάζει πολύ, όλα ανεξαιρέτως τα πιάτα έχουν τη λογική του μοιράσματος», αναφέρει ενδεικτικά στο WiZ ο πολύπειρος chef, επισημαίνοντας παράλληλα πως παρά την απλότητα στο concept του μενού, εντούτοις αυτό που κυρίως το χαρακτηρίζει είναι η ποιότητα των πρώτων υλών.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στις επιλογές του μενού υπάρχουν δημιουργίες με πρώτες ύλες όπως grass-fed βοδινό Αμερικής, rib eye από grass-fed βοδινό Ουρουγουάης, κυπριακό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας λαβράκι, τόνο και γαρίδες.

Πιο συγκεκριμένα, το dinner menu του Nava Seaside, που όπως μαθαίνουμε θα λειτουργεί περισσότερο με τη λογική του lounge και όχι τόσο ενός εστιατορίου, είναι χωρισμένο στις εξής κατηγορίες: Σαλάτες, On the Grill, Tartar/Ceviche, Raw Dishes (Sashimi, Nigiri, Sushi Rolls, Sushi Sharing), Platters και Desserts.

Δείτε την συνέχεια στο wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

X