Μαρία Καραμάνου
Το αγαπημένο ζευγάρι της Κύπρου, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές τους στην καρδιά των Άλπεων, στο γραφικό Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Εκεί, συμμετέχουν στο «Health & Longevity Forum», ένα φόρουμ αφιερωμένο στην ευεξία, τη μακροζωία και την ποιότητα ζωής.
Η Έμιλυ, με το χαρακτηριστικό της στυλ και την ενέργεια της, μοιράστηκε με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα από την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης και μιας selfie με τον διάσημο σεφ Norbert Niederkofler. Ο Niederkofler είναι γνωστός για την προσέγγισή του στην αλπική κουζίνα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη φιλοσοφία της μαγειρικής.
Αφού απέκτησε πλούσια εμπειρία σε διεθνείς κουζίνες, ο Niederkofler επέστρεψε στο Νότιο Τιρόλο και από το 1994 διευθύνει το γκουρμέ εστιατόριο St. Hubertus στο Relais & Châteaux Hotel & Spa Rosa Alpina. Το εστιατόριο αυτό έχει βραβευτεί με 3 αστέρια Michelin, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στη χρήση τοπικών υλικών και στην αρχή του «Cook the Mountain».
Ο σεφ, που αναγνωρίζεται για το μότο του «No Waste», αποφεύγει μη τοπικά συστατικά και προτιμά υλικά που διατηρούν τη γεύση και την αυθεντικότητα της περιοχής.
Δείτε το στιγμιότυπο: