ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Βodycon μακρυμάνικο φόρεμα, μπότες μέχρι το γόνατο και δερμάτινη καμπαρντίνα
 

Η Πρώτη Κυρία μαγείρεψε με τη σοδειά από το περιβόλι του Προεδρικού

Όταν η παράδοση, η προσφορά και η γεύση συναντιούνται στο ΚΕΠΑ.

Μαρία Καραμάνου

Η Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, απέδειξε ότι η αγάπη περνάει από το φαγητό, συμμετέχοντας σε μια ξεχωριστή γαστρονομική δράση στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» στο Παραλίμνι. Με τα πορτοκάλια από το περιβόλι του Προεδρικού Μεγάρου ως βασικό συστατικό, δημιούργησε μαζί με εθελόντριες σπιτικά εδέσματα που γέμισαν το ΚΕΠΑ με χρώμα, άρωμα και… πολλή ζεστασιά.

Η κουζίνα του ΚΕΠΑ μετατράπηκε σε ένα εργαστήρι δημιουργίας, με την Πρώτη Κυρία και τις εθελόντριες να παρασκευάζουν κέικ, muffins, πορτοκαλόπιτες και σπιτικές μαρμελάδες. Ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού προσφέρθηκε στους φροντιζόμενους του Κέντρου, ενώ τα γλυκίσματα διατέθηκαν στη Στέγη Ηλικιωμένων και σε οικογένειες που λαμβάνουν στήριξη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Καλάθι Αγάπης».

Από το 1998, το ΚΕΠΑ «Άγιος Χριστόφορος» λειτουργεί πρόγραμμα κατ’ οίκον διανομής ζεστού φαγητού για άπορες οικογένειες, ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής φροντίδας. Η κίνηση της Πρώτης Κυρίας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα πως η προσφορά δεν έχει σύνορα και πως κάθε μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση