ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: pencil skirt, graphic tee και λεοπάρ μπότες
 

Μάριος Δημητρίου: «Έχασα τον πατέρα μου λίγο πριν την πρεμιέρα»

Η αποκάλυψη που έκανε για τον θάνατο του πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Sunday Night» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Μάριος Δημητρίου μίλησε με ειλικρίνεια για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του: την απώλεια του πατέρα του, πριν από 25 χρόνια, και την πρόκληση που αντιμετώπισε όταν χρειάστηκε να ανέβει στη σκηνή μόλις δύο ημέρες μετά το χαμό του αγαπημένου του προσώπου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντομη, αλλά σημαντική παρουσία του πατέρα του στη ζωή του, αποκαλύπτοντας πως πρόλαβε να τον δει μόνο στις πρώτες του καλλιτεχνικές προσπάθειες, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

«Ο πατέρας μου ‘έφυγε’ πολύ νωρίς… Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε. Ήταν ξαφνικό. Ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή, μόλις ξεκινούσα την πορεία μου στο θέατρο. Νομίζω ότι πρόλαβε να με δει μόνο στα πρώτα μου βήματα…», ανέφερε συγκινημένος.

Παρά το βαρύ πένθος, βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα: να παίξει σε μια παράσταση που ήταν προγραμματισμένη δύο μόλις ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα του. Το έργο μάλιστα ήταν κωμωδία, γεγονός που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

«Εκείνη την περίοδο έπαιζα σε παιδικό θέατρο, αλλά και σε άλλες δύο παραστάσεις. Η πρεμιέρα ήταν δύο μέρες μετά. Παρόλο που η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, πήρα την απόφαση να ανέβω στη σκηνή. Και το έκανα…», είπε με ειλικρίνεια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση