ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτοί θα είναι οι σημαιοφόροι στην τελετή λήξης

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής.

Μαρία Καραμάνου

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι θα είναι ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, δύο σπουδαίοι αθλητές που κατάφεραν να διακριθούν στους αγώνες και να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, γνωστός και ως Μανόλο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ, κερδίζοντας επάξια τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Η επιτυχία του αυτή δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά και μια στιγμή μεγάλης περηφάνιας για την Ελλάδα. Ο Μανόλο, με το χαμόγελο και την ενέργειά του, έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων και κατάφερε να γίνει σύμβολο της νέας γενιάς αθλητών.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, από την άλλη, με την 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέλαβε την 6η θέση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της στον κόσμο της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η Ευαγγελία, με την απαράμιλλη χάρη και την αφοσίωσή της στο άθλημα, κατάφερε να φέρει την ελληνική σημαία ξανά στο προσκήνιο και να υπενθυμίσει σε όλους τη δύναμη και το ταλέντο των Ελληνίδων αθλητριών.

Η Τελετή Λήξης, που θα διεξαχθεί στο Stade de France, αναμένεται να είναι μια στιγμή γεμάτη συγκίνηση και δόξα για την Ελλάδα. Ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα ηγηθούν της ελληνικής αποστολής, φέροντας με περηφάνια τη σημαία της χώρας τους, ως ένα φόρο τιμής στις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση