ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Πρόταση για ερωτική ταινία στον Γάλλο επικοντιστή

Ο Γάλλος αθλητής Αντονί Αμιρατί, ο οποίος έριξε τον πήχη με τον τρόπο που όλοι είδαμε και μετατράπηκε σε viral sensation, αμέσως μετά δέχτηκε μια πολύ πικάντικη πρόταση.

newsroom must

Παρόλο που όπως διευκρινίστηκε εκ των υστέρων, δεν είναι τα γεννητικά όργανα του Γάλλου επικοντιστή που του στέρησαν την επιτυχία, εντούτοις αυτό που όλοι είδαμε στο βίντεο και έγινε viral, φαίνεται πως ήταν αρκετό για να του ανοίξει πόρτες που ούτε ο ίδιος ποτέ δεν φαντάστηκε.

Ο Αμιρατί διεκδικούσε την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ και στην προσπάθειά του να περάσει τα 5,70μ. χτύπησε και έριξε τον πήχη. Εν τω μεταξύ, η στιγμή που ο Γάλλος έχασε την πρόκριση εξαιτίας του επίμαχου χτυπήματος, παίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο repeat, μετατρέποντας την ατυχή αυτή φάση σε viral περιεχόμενο. 

Με αφορμή αυτό το πλάνο, ο Αντονί Αμιρατί φέρεται να δέχτηκε πρόταση από πορνογραφική σελίδα, αξίας 250.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της CamSoda, Ντάριν Πάρκερ, δήλωσε στο TMZ: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε βράβευα για αυτό που όλοι οι άλλοι είδαν, το ταλέντο σου κάτω από τη ζώνη. Ως λάτρης των δραστηριοτήτων με επίκεντρο το εν λόγω σημείο, θα ήθελα πολύ να σου προσφέρω έως και 250.000 δολάρια σε αντάλλαγμα για ένα 60λεπτο σόου με κάμερα, στο οποίο θα επιδεικνύεις τα προσόντα σου».

Πέραν της πλάκας, πάντως, ο Αμιρατί στεναχωρήθηκε με την επίδοσή του, δηλώνοντας πως «είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Οι συνθήκες ήταν καλές. Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησα έναν αγώνα χωρίς άγχος. Καθώς ήμουν εντελώς αουτσάιντερ, είχα μόνο έναν στόχο: να παίξω για τους θεατές. Σχεδόν τα κατάφερα».

Πάντως, παρά τον ιντερνετικό παροξυσμό για το ατύχημα και το πώς προέκυψε, ο προπονητής στο άλμα επί κοντώ, Μπράνκο Μίριτς, εξήγησε στο Today ότι ο Γάλλος χτύπησε πρώτα στον πήχη με τα πόδια. «Σίγουρα χτύπησε πρώτα τον πήχη με τα πόδια του και θα έχανε αυτή την προσπάθεια ούτως ή άλλως», σχολίασε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση