ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Τεντόγλου & Καραλής παίζουν με τα μετάλλιά τους

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ριάνα Στυλιανού

Συγκάτοικοι στο Ολυμπιακό Χωριό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, οι οποίοι αθλητές ανέπτυξαν μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους.

Μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, οι δύο Ολυμπιονίκες δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν με τα μετάλλιά τους.

Τόσο ο Τεντόγλου όσο και ο Καραλής, είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και τη διάθεσή τους να πειράζουν ο ένας τον άλλο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram ο Εμμανουήλ Καραλής, οι δύο φίλοι πόζαραν με ανέμελο και παιχνιδιάρικο ύφος, με τα μετάλλια να αποτελούν το τέλειο prop των φωτογραφιών τους.

Στην εν λόγω ανάρτηση, το σχόλιο με τα περισσότερα likes ήταν αυτό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία εξέφρασε πόσο περήφανη είναι και για τους δυο αθλητές.

«Σας αγαπώ !!!!!! 1000000000μπραβο. Μας συγκινήσατε πολύ !!!! Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που μας προκαλέσατε ….. Είσαστε σπουδαίοι αθλητές και πρότυπα για τα παιδιά !!!!! Μπράβο μπράβο !», έγραψε συγκεκριμένα η Ελληνίδα τραγουδίστρια. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση