ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Κρίστη Παναγιώτου – Γυμνάστρια

newsroom must


H Κρίστη Παναγιώτου γεννήθηκε και ζει στην Λευκωσία. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια με ειδίκευση στο fitness, group fitness – les mills instructor, pilates, stott pilates, power plate, personal trainer.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, φοιτούσε παράλληλα στο Greek aerobic & training fitness school για περαιτέρω ειδίκευση στο τομέα του fitness – personal training, group training. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Hilton Cyprus και το 2002 άνοιξε το Il Sportivo Health Club στη Λευκωσία.

Το 2012 ιδρύει με ακόμα ένα συνεργάτη της το Absolut pilates & fitness studio που είναι ένα από τα μεγαλύτερα personal training studios στη Κύπρο. Εδώ και 10 χρόνια συνεργάζεται με την εταιρεία Nike και για τα δύο γυμναστήρια! Η Κρίστη είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 3 dan στο Τaekwondo και μαύρης ζώνης 1 dan στο Judo. Υπήρξε πρωταθλήτρια Κύπρου και στα δύο αθλήματα καθώς και μελος της εθνικής ομάδας.

email: trainers@ilsportivo.com


Tags: Κρίστη Παναγιώτου, Γυμνάστρια, Βιογραφικό, Fitness