ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Έλενα Τσελεπή στην πρώτη της συνέντευξη


  • Η πρώτη φωτογράφιση για περιοδικό!

    Η πρώτη φωτογράφιση για περιοδικό!

Στα 22 της χρόνια, εκτός από μεσογειακή ομορφιά διαθέτει και πρακτικό μυαλό: δεν περιμένει τις ευκαιρίες, τις κυνηγάει! Μπήκε στο ριάλιτι των Καλλιστείων, κερδίζοντας εμπειρίες, τις εντυπώσεις και φορώντας περήφανα το πολυπόθητο στέμμα, αυτό της Σταρ
Κύπρος. Επόμενος στόχος; Να κυνηγήσει το όνειρό της και να κάνει το πάθος της για το μόντελινγκ επάγγελμα… με επιτυχίες στο εξωτερικό.

συνέντευξη στην Έλενα Αποστόλου για το Beautiful People

Φοράς το στέμμα της ωραιότερης Κύπριας. Τι σε κάνει να νιώθεις και τι σημαίνει για σένα;
Νιώθω όμορφα και εννοείται ότι είναι τιμή μου που έχω στεφθεί ως η “ωραιότερη” Κύπρια, όπως με τιμά και το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσω το νησί μας στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μiss world. Ο τίτλος και το στέμμα σίγουρα σου ανοίγει πόρτες και σε κάνει ευρέως πιο γνωστό, μέσω των γνωριμιών και της προβολής που έχεις από το διαγωνισμό. Αυτά, πιστεύω, όπως και οι εμπειρίες που αποκόμισα όλο αυτό το διάστημα θα είναι τα εφόδιά μου και θα με βοηθήσουν στο χώρο του μόντελινγκ.

Μιλώντας με τη Σταρ Κύπρος, θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι για σένα ομορφιά;
Ομορφιά για μένα δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου αλλά και αυτό που πηγάζει από μέσα μας. Ένας άνθρωπος μπορεί να μην έχει εξωτερικά χαρίσματα αλλά να έχει τόσο καλή ψυχή, που αυτό τον κάνει αυτόματα όμορφο στα μάτια αυτού που τον γνωρίζει.

Περίμενες ότι θα στεφθείς Σταρ Κύπρος;
Όταν συμμετέχεις σε ένα διαγωνισμό, όπου συμμετέχουν 22 κοπέλες και στον τελικό απομένουν μόνο 12, τα περιμένεις όλα. Δεν έχει πάντα σημασία να είσαι νικητής με ένα τίτλο αλλά το τι αποκόμισες, περνώντας από αυτή τη διαδικασία. Κι εγώ κέρδισα πολλά. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις κοπέλες που συμμετείχαν και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να τις γνωρίσω.

Θεωρείς ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή σου ή ότι κάτι θα αλλάξει;
Αυτό που σίγουρα άλλαξε είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μου, λόγω της δημοσιότητας που φέρνει μαζί του ο τίτλος. Ήδη έχω προτάσεις για δουλειές, προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις και συνεντεύξεις.

Η διαδικασία για να αναδειχθείς Star Κύπρος μέσα από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πώς βίωσες όλη αυτή τη διαδικασία;
Το να λαμβάνεις μέρος σε ένα reality δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά για μένα που είμαι χαμηλών τόνων. Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισα ότι θα συμμετάσχω σε αυτό, ήξερα ότι πρέπει να ακολουθώ τους κανόνες του, να δέχομαι τα σχόλια των κριτών αλλά και του κόσμου.

Ήταν ένα από τα όνειρά σου να αποκτήσεις τον τίτλο ή κάτι που απλά προέκυψε;
Ποτέ δεν είχα σαν όνειρο να αποκτήσω έναν τίτλο. Οι δικοί μου άνθρωποι με προέτρεψαν να λάβω μέρος στο διαγωνισμό και το έκανα, αφού πρώτα πίστεψα και η ίδια ότι θα με βοηθήσει σ’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ.

Είσαι σε σχέση. Μάλιστα, ευχαρίστησες και το αγόρι σου για τη στήριξή του. Είναι αυτός που σε έσπρωξε, ώστε να λάβεις μέρος;
Έπρεπε να τον ευχαριστήσω γιατί παρόλο που ήταν αντίθετος στο να συμμετάσχω ήταν δίπλα μου και με στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπως έχω αναφέρει, για να λάβω μέρος, με έσπρωξαν άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός μου.

Ποιους άλλους ευγνωμονείς;
Πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το οικονομικό κόστος που επωμίστηκε, ψηφίζοντάς με, αλλά και για την αγάπη που μου έδειξε. Επίσης το megaone και το προσωπικό του, τον κύριο Νότη και τα υπόλοιπα άτομα της παραγωγής, τους κριτές, την παρουσιάστρια, τους χορηγούς, τους δωροθέτες, τους φωτογράφους, την ομάδα της Wella, το makeup store και γενικά όσους συμμετείχαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο διαγωνισμός. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τους συγγενείς, τους φίλους και τους γονείς μου, που ήταν κοντά μου και με στήριζαν ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος τελικός και η στέψη σου επισκιάστηκε και από ένα λάθος, λεκτικό, στην αναφορά που έγινε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου ως Σταρ Κύπρος, με αποτέλεσμα να αντιδράσει η κάτοχος του τίτλου, Έλενα Χατζηδημητρίου. Πώς είδες την όλη εξέλιξη;Αντιλαμβάνομαι το παράπονο της κυρίας Χατζηδημητρίου, αλλά δεν βρίσκω το λόγο που πήρε τόση διάσταση το όλο θέμα. Ήτανε λάθος και από ό,τι γνωρίζω απολογήθηκαν τόσο η κυρία Ευριπίδου, όσο και το Μegaone αλλά και η παραγωγή. Εξάλλου δεν υπήρχε λόγος να γίνει εσκεμμένα, γιατί η κυρία Ευριπίδου δεν έχει ανάγκη για αναγνωρισιμότητα και τίτλους.

Νιώθεις αδικημένη που τα φώτα έπεσαν περισσότερο σ’ αυτό το ατυχές περιστατικό παρά πάνω σου;
Δεν με ενοχλεί καθόλου και δεν νιώθω αδικημένη, γιατί έχουν ήδη ασχοληθεί μαζί μου. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Ποια είναι τα όνειρα σου και πόσο εφικτό είναι να τα πραγματοποιήσεις σε μια μικρή αγορά όπως αυτή της Κύπρου;
Στην Κύπρο έχω κάνει κάποιες δουλειές και φυσικά θέλω να κάνω ακόμη περισσότερες. Δυστυχώς, η αγορά της Κύπρου είναι μικρή και δεν υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες στο χώρο αυτό. Όνειρο μου είναι να καταφέρω να δουλέψω ως μοντέλο στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν περισσότερες προοπτικές.

Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό;
Αν ήταν μια γυμνή φωτογράφιση στο πλαίσιο αυτής που κάναμε στα καλλιστεία, που δεν ένιωσα ότι με προσέβαλλαν - και ήταν όντως για καλό σκοπό - ναι, θα το έκανα, αφού πρώτα θα το συζητούσα με τα στενά μου άτομα.

Από μικρή ήθελες να γίνεις μοντέλο;
Όχι, ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω μοντέλο. Απλά έτυχε και κατάλαβα ότι μου αρέσει το μόντελινγκ. Βρίσκω συναρπαστική τη διαδικασία της μεταμόρφωσης και της πρόκλησης να μπορείς να αναδείξεις αυτό που σου ανατέθηκε.

Τι μήνυμα θα επιδιώξεις να δώσεις με την παρουσία σου στο εξωτερικό;
Στο εξωτερικό θα προβάλω τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Κύπρου, καθώς και το γεγονός ότι είμαστε μια διαιρεμένη υπό κατοχή πατρίδα και χρειάζεται όλοι να συμβάλουμε στο να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό.

Ασχολείσαι με το χορό - έκανες μπαλέτο 12 χρόνια - είχες πει σε μια από τις εκπομπές. Παράλληλα σπουδάζεις, έτσι;
Σπουδάζω διαιτολόγια και διατροφολογία στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τώρα που τέλειωσε ο διαγωνισμός θα έχω το χρόνο να τελειώσω την πτυχιακή μου εργασία.

Πόσο σημαντικό παράγοντα παίζει η προσωπική και κοινωνική σου ζωή; Mήπως την έχεις παραμερίσει για τα καλλιστεία;
Σίγουρα, για όσο διάστημα ήμουν στα καλλιστεία δεν είχα τόσο χρόνο, αφού έπρέπε να αφοσιωθώ σε αυτό. Όμως, προσπαθούσα να μην την παραμελώ, κάνοντας αυτά που αγαπώ. Ίσως να κουράστηκα λίγο περισσότερο για να τα προλάβω όλα.

Τι είναι ο έρωτας για σένα;
Έρωτας στην κυριολεξία είναι τα αισθήματα, η έλξη που νιώθεις για τον σύντροφο σου, αλλά και όλα αυτά που σε ολοκληρώνουν ως άτομο.

Θα παρατούσες την καριέρα σου για τον έρωτά σου;
Αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου με αγαπάει, σίγουρα θα ξέρει και την αγάπη που έχω γι’ αυτό που κάνω. Αρά, δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο δίλημμα.

Τι σε χαλάει σε μια σχέση;
Αυτό που σίγουρα δεν μου αρέσει είναι η ζήλια, το ψέμα, η υποκρισία και να μου επιβάλλονται. Όταν είσαι σε μια σχέση δεν σταματάς να έχεις προσωπική ζωή και να έχεις τις δικές σου απόψεις.

Ποιο είναι το μότο σου;
Άδραξε τη μέρα! «Ομορφιά για μένα δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου αλλά και αυτό που πηγάζει από μέσα μας»


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)