ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τρύφωνος - Αρτεμίου: «Θέλουμε να κάνουμε και τηλεόραση μαζί»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όλα όσα αποκάλυψε το δημοφιλές ραδιοφωνικό δίδυμο

    Όλα όσα αποκάλυψε το δημοφιλές ραδιοφωνικό δίδυμο

Το πιο πετυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τη Νο1 σε ακροαματικότητα πρωινή εκπομπή στο LOVE FM 100.7, Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου κάνουν απολογισμό των πέντε χρόνων συνεργασίας και επιτυχίας τους και σκέφτονται το επόμενο κοινό τους βήμα, μιλώντας για όλα στο περιοδικό Τηλεώρες! 

Θα γιορτάσετε για 5η χρονιά μαζί την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και πώς;
Χριστιάνα: Ναιιιιιι... εδώ και μέρες προετοιμαζόμαστε για τη γιορτή του έρωτα και της αγάπης, ως σταθμός της αγάπης που είμαστε. Εδώ και εβδομάδες «τρέχουν» οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί στο κυπριακό ραδιόφωνο, με απίστευτα δώρα, όπως ταξίδια, τα οποία θα κληρώσουμε την Τρίτη το πρωί, 14 Φεβρουαρίου.
Τάσος: Επίσης την ίδια μέρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θ’ ακούμε όλο το 24ωρο τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών, σε ένα μοναδικό airplay, που δεν θα μπορούν να ακούσουν σε κανένα άλλο ραδιόφωνο.

Αν εσείς είχατε να διαλέξετε ένα ονειρικό ταξίδι, όπως είναι ο μεγάλος σας ραδιοφωνικός διαγωνισμός στο LOVE FM 100.7 με την Qatar Αirways, πού θα επιλέγατε να πάτε με το έτερο σας ήμισυ;
Τάσος: Χαβάη. Την ονειρεύομαι χρόνια. Μου κάνει πολύ ανέμελο μέρος και εξωτικό και νομίζω πως αν πάω θα νιώσω ότι ξεφεύγω απ’ όλους και απ’ όλα.
Χριστιάνα: Στην Ινδία. Βρίσκω ότι είναι μια χώρα με μεγάλο ενδιαφέρον και αντιθέσεις που με συναρπάζουν.

Έχετε κάνει ταξίδια μαζί;
Τάσος: Ναιιιιι... Έχουμε κάνει τέλεια ταξίδια μαζί και περνάμε πολύ ωραία. Έχουμε πάει μαζί κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη και τα ελληνικά νησιά, Βουδαπέστη και Βιέννη και Στοκχόλμη για να καλύψουμε τους δυο τελευταίους διαγωνισμούς της Γιουροβίζιον...
Χριστιάνα: Το πιο αξέχαστο ταξίδι μας, όμως, μαζί ήταν στις Μαλδίβες, πέρυσι το Πάσχα. Με είχε ξεσηκώσει ο Τάσος να πάμε και θα του το χρωστάω για πάντα.

Προσωπικά, πώς θα γιορτάσετε τον έρωτα σε λίγες μέρες;
Τάσος: Χαλαρά και με καλή παρέα (γέλια).
Χριστιάνα: Πιστεύω ότι μια έξοδος σε ένα εστιατόριο ή μια μικρή εκδρομή σε ένα ξενοδοχείο αρκούν για να περάσεις ωραία με το έτερον σου ήμισυ.

Είστε ρομαντικοί τύποι;
Τάσος: Εγώ δεν θα το έλεγα, αν και μου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί και ταινίες στην τηλεόραση ή το σινεμά.
Χριστιάνα: Θα με έλεγα πιο ρομαντική από τον Τάσο, είναι η αλήθεια. Θα προσπαθήσω να κάνω ατμόσφαιρα, π.χ. στο σπίτι να μαγειρέψω ή να βάλω ρομαντική μουσική. Γενικά, επενδύω στο ρομαντισμό.

Αγαπημένο σας love song, ελληνικό και ξένο;
Τάσος: «Hello» του Lionel Richie και το «Όλα σε θυμίζουν» με τη Χαρούλα Αλεξίου.
Χριστιάνα: Μου αρέσει το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» του Χρήστου Θηβαίου και το «Fast car» της Tracy Chapman.

Έχετε πληγωθεί από τον έρωτα;
Τάσος: Ναι, αλλά εκ των υστέρων θεωρώ ότι ήταν πολύτιμα μαθήματα ζωής, που όταν κάποιος δεν τα βιώνει, χάνει σημαντικά πράγματα.
Χριστιάνα: Υπάρχει κάποιος που δεν έχει πληγωθεί από έρωτα; Πληγώθηκα και πλήγωσα δυστυχώς, επειδή είναι κάτι αναπόφευκτο.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό φέτος, παραμένετε με διαφορά η Νο1 πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο με την εκπομπή σας στο LOVE FM 100.7. Τι πιστεύετε ότι σας κρατάει πέντε ολόκληρα χρόνια στην κορυφή;
Τάσος: Είναι μια εκπομπή που παράλληλα είναι αυθόρμητη, θετική και χιουμοριστική και την ίδια στιγμή έχει άποψη, γνώμη και παρέμβαση στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Θα συγκινηθούμε, θα γελάσουμε, θα τραγουδήσουμε, θα προβληματιστούμε, θα θυμώσουμε και θα βγάλουμε ειδήσεις σε μια εκπομπή που κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει και που κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Χριστιάνα: Κι εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος μας ακούει, επειδή δεν είμαστε κάθε μέρα οι ίδιοι. Μα αυτό είναι και το μυστικό, γιατί δεν έχουμε βαρεθεί κι εμείς. Εγώ κάθε πρωί όταν πηγαίνω στο στούντιο του LOVE FM 100.7, δεν ξέρω τι να περιμένω.

Καταλαβαίνετε την ραδιοφωνική σας επιτυχία;
Χριστιάνα: Εγώ το καταλαβαίνω πολύ από τον κόσμο, που μου συζητάνε στο δρόμο ή όπου βρεθώ, κάτι που είπαμε ή κάναμε στην εκπομπή.
Τάσος: Πέρα από τα επίσημα νούμερα ακροαματικότητας, τα οποία φυσικά αντανακλούν την αγάπη του κόσμου προς την εκπομπή μας, νιώθω ότι η επιτυχία της εκπομπής είναι το ότι οι ακροατές νιώθουν ότι είναι μια μεγάλη παρέα μαζί μας. Όπως λέω κι εγώ στον αέρα «είμαστε η μεγαλύτερη παρέα της Κύπρου όλοι μαζί κάθε πρωί».

Δεν είναι λογικό αφού είστε το πιο επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο να κάνετε και τηλεόραση μαζί;
Τάσος: Θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση μαζί. Το σκεφτόμαστε πιο έντονα τον τελευταίο καιρό.
Χριστιάνα: Πιστεύω κι εγώ ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το συζητάμε κατά καιρούς. Ξέρουμε καλά, πλέον, ο ένας τον άλλο και αυτό είναι ένα καλό στοιχείο για οποιαδήποτε μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία.

Τι θα μπορούσατε να κάνετε μαζί τηλεοπτικά;
Χριστιάνα: Μια σατιρική εκπομπή, ίσως, με έμας τους δυο μπροστά κι ένα καλό πάνελ σχολιαστών. Αυτό είναι η μια ιδέα.
Τάσος: Η άλλη ιδέα είναι μια κωμική σειρά που θα γράφουμε μαζί. Προς το παρόν έχουμε από μια ιδέα ο καθένας μας, που τις έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και έχουν πολύ γέλιο.

Παρακολουθείτε ο ένας τον άλλο στην τηλεόραση;
Χριστιάνα: Εγώ βλέπω αρκετά συχνά το «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» και κάθε φορά λέω στον Τάσο πόσο με εντυπωσιάζει που καταφέρνει να φέρνει τέτοιους καλεσμένους και να τους «ξεκλειδώνει».
Τάσος: Όταν γράφει σειρές η Χριστιάνα τις παρακολουθώ, οπωσδήποτε τα πρώτα επεισόδια για να της πω την άποψη μου. Στο «Fakate tous» τη βλέπω όποτε μπορώ και της λέω τα σχόλια μου.

Τι αγαπάτε περισσότερο ο ένας στον άλλο;
Τάσος: Την ανθρωπιά της Χριστιάνας.
Χριστιάνα: Την ειλικρίνεια και έντονη προσωπικότητα του Τάσου.


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)