ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Clarins είναι ένα βήμα μπροστά με το νέο Double Serum

Σταύρη Φράγκου


  • Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Θρέψη, Προστασία, Ενυδάτωση με το νέο Clarins Double Serum

    Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Θρέψη, Προστασία, Ενυδάτωση με το νέο Clarins Double Serum

  • video

Το 2017 συνεχίζεται η ιστορία του Double Serum με την 8η γενιά έκδοσής του. Η Clarins πάει ακόμα πιο μπροστά στην διέγερση των 5 ζωτικών λειτουργιών του δέρματος (Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Θρέψη, Προστασία, Ενυδάτωση) και αποκωδικοποιεί την γλώσσα για ένα νεανικό δέρμα.

Μια διπλή καινοτομία: ένα επιστημονικό και τεχνολογικό κατόρθωμα το οποίο προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα διαφορετικά σημάδια γήρανσης του δέρματος.
+(ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ)
20+1 ισχυρά φυτικά εκχυλίσματα τα οποία προσφέρουν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα
+(ΔΥΝΑΤΟΣ)
Η Clarins κάνει ‘βουτιά’ στην καρδιά των κυττάρων και για πρώτη φορά ‘αποκωδικοποιεί’ την γλώσσα για ένα νεανικό δέρμα έτσι ώστε να ενισχύσει την σωστή λειτουργία των 5 ζωτικών λειτουργιών του δέρματος.
+(ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ)
Στην καρδιά της διπλής φόρμουλάς του βασισμένη στην υδατο-διαλυτική και λιποδιαλυτή φύση του δέρματος, υπάρχει ένα νέο φυτικό εκχύλισμα, το turmeric, ιδανικό για την καλύτερη επικοινωνία των κυττάρων και την ενίσχυση των 5 ζωτικών λειτουργιών.
+(ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)
Η νέα γενική υφή του ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των γυναικών, όλων των ηλικιών, όλων των εθνικοτήτων και όλων των τύπων δέρματος, ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.
+ (ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ)
Ένα σούπερ φυτικό μείγμα το οποίο περιλαμβάνει οργανικά φυτικά εκχυλίσματα και αυτά που έχουν πιστοποιητικό δίκαιου εμπορίου μαζί με ένα υψηλής τεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον μπουκάλι με διπλό φιαλίδιο. 

Τι αποτέλεσμα μας παρέχει;
Το δέρμα σας είναι πιο φωτεινό άμεσα. Σε μόνο μια βδομάδα οι ορατοί πόροι και οι λεπτές γραμμές μειώνονται . Σε ένα μήνα το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό: ορατά είναι πιο ομαλό, σφριγηλό και πιο όμορφο.


Tags: Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Θρέψη, Προστασία, Ενυδάτωση , νέο, Clarins Double Serum, Clarins, beauty, ομορφιά, γυναίκα, περιποίηση, πρόσωπο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)