ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Love FM 100.7 πραγματοποιεί το ταξίδι των ονείρων σας


Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου πλησιάζει και ο πιο ερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου έχει την τιμητική του. Το Love Fm 100.7, όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τους ακροατές μας, έτσι και φέτος, επιλέγει τον Φεβρουάριο για να ανταποδώσει την αγάπη που του δείχνουν τοποθετώντας τον στην κορυφή των ραδιοφώνων της Κύπρου.

Το Love Fm 100,7 σε συνεργασία με  την Qatar Airways δίνουν την ευκαιρία σε ένα ζευγάρι τυχερών ακροατών να πραγματοποιήσει το ταξίδι των ονείρων του μέσα από τους 150 και πλέον προορισμούς όπου ταξιδεύει με απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο. Από τη Νέα Υόρκη και τις ευρωπαϊκές μητροπόλεις έως τις εξωτερικές Μαλδίβες και το ατμοσφαιρικό Μπουένος Άιρες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σημείο εκείνο στο χάρτη όπου ονειρεύεστε να ταξιδέψετε. Συντονιστείτε στο Love Fm 100.7 και τις εκπομπές του και λάβετε μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό στο κυπριακό ραδιόφωνο.

Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Οι ακροατές τους Love Fm 100.7 συμμετέχουν μέσω γραπτού μηνύματος, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πρωινή εκπομπή του Τάσους Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου. Το υπέροχο δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με όλα τα έξοδα συμπεριλαμβανομένων των φόρων να καλύπτονται από την Qatar Airways. 


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ