ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς προέκυψαν τα skinny φρύδια της Rihanna για το εξώφυλλο της Vogue;

Ιλιάδα Κλάγκου


Βρετανική Vogue, τεύχος Σεπτεμβρίου, εξώφυλλο Rihanna: από μόνος του ο συνδυασμός αυτός είναι εκρηκτικός, έγινε όμως ακόμα περισσότερο χάρη στο look της Rihanna και, ακόμα πιο συγκεκριμένα, στα skinny φρύδια της που συζητήθηκαν κατά κόρον στα social media με το ενδεχόμενο της επιστροφής τους να έχει προκαλέσει έντονα σχόλια.  

Σήμερα, λοιπόν, το site της Vogue αφιέρωσε ένα post ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα, με μια δήλωση της ίδιας της Rihanna αλλά και την makeup artist Isamaya Ffrench που δημιούργησε το look, να δίνει- με το σταγονόμετρο, ομολογουμένως- μερικές επιπλέον πληροφορίες.

"Τα λεπτά φρύδια είναι τόσο όμορφα, πολύ ladylike αλλά και πανκ", είπε η RiRi στον νέο διευθυντή σύνταξης της Vogue, Edward Enninful, στον οποίο ανήκει και το concept της φωτογράφισης. "Αυτό είναι που μου αρέσει στη μόδα και το μακιγιάζ- υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές υφές και χρώματα και vibes που μπορείς να δημιουργήσεις", συμπλήρωσε η σταρ. 

Από την πλευρά της, η Isamaya Ffrench δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το πώς δημιούργησε το look: "Είναι μυστικό του επαγγέλματος, χα!", απάντησε σε σχετική ερώτηση. "Δεν πιστεύω πως είναι τόσο πρωτοποριακά τα φρύδια της Rihanna! Η Marlene Dietrich δεν τα είχε έτσι πίσω στα 30s; Πιστεύω όμως ότι είναι μια τολμηρή κίνηση για εξώφυλλο της Vogue" είπε και πρόσθεσε: "Ο Edward έχει πάντα ένα μεγάλο όραμα. Μου έστειλε κάποιες αναφορές για την εικόνα που ήθελε να δημιουργήσει με το μακιγιάζ και εγώ του έστειλα τις ιδέες μου πάνω σε αυτό και έτσι προχωρήσαμε".  

"Η Rihanna είναι καταπληκτική στο μακιγιάζ και έτσι το να δουλεύεις μαζί της είναι σα να δουλεύεις με έναν make-up artist. Ξέρει τι της πηγαίνει (αν και της πηγαίνουν τα πάντα!) και πάντα είναι μια συνεργασία. Η φωτογράφιση κράτησε μέχρι τις 6.30 το πρωί... με τη μουσική στη διαπασών!".

Όσο για το θέμα που μάς ενδιαφέρει όλες: "Να περιμένουμε την επιστροφή των skinny φρυδιών;" η Ffrench απάντησε: "Πιστεύω πως όλο και περισσότερες γυναίκες μαθαίνουν να φτιάχνουν τα φρύδια τους σαν επαγγελματίες και είναι γνωστό πως μια αλλαγή στο σχήμα των φρυδιών έχει δραματική επίπτωση σε ολόκληρο το πρόσωπο... Οπότε, ναι, μπορει!". 


Tags: RIHANNA, VOGUE, ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΦΡΥΔΙΑ, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)