ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο makeup artist της Kim Kardashian ετοιμάζει δική του σειρά μακιγιάζ

Ιλιάδα Κλάγκου


Ξεκίνησε ως πωλητής στο τμήμα αρωμάτων των Sephora και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο περιζήτητους makeup artists στο Hollywood: ο Mario Dedivanovic είναι άλλη μία απόδειξη πως όταν το ταλέντο συνοδεύεται από ατσαλένια θέληση και συγκέντρωση στο στόχο, κάθε βήμα που κάνεις σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρό σου. 

Κάπως έτσι, με σκληρή δουλειά και ασταμάτητο τρέξιμο όπως λέει ο ίδιος, έφτασε να κλείνει την πρώτη του δουλειά με την Kim Kardashian για το εξώφυλλο ενός περιοδικού και έκτοτε η reality star δεν τον αφήνει να φύγει από δίπλα της. Μάλιστα, για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια συνεργασίας τους, τον Απρίλιο του 2018 δημιούργησαν μαζί μία limited edition συλλογή μακιγιάζ την KKW x MARIO, από την οποία η παλέτα σκιών ήταν ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα beauty products ανάμεσα σε bloggers και youtubers. 

Τώρα, ο Mario Dedivanovic κάνει αυτό που περιμέναμε: σε συνέντευξή του στο WWD ανακοίνωσε πως ετοιμάζει τη δική του σειρά μακιγιάζ.  "Ένωθα πως έπρεπε να έχω τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας ως makeup artist για να το κάνω", δήλωσε. "Είμαι σχεδόν 19 χρόνια στο χώρο, οπότε αυτό το χρονικό ορόσημο των 20 χρόνων είναι κοντά". 

Όποιος τον παρακολουθεί ξέρει πως ο celebrity makeup artist ασχολείται ιδιαίτερα με τις λεπτομέρειες και το επιβεβαιώνει και ο ίδιος στη συνέντευξή του: "Είμαι τελειομανής. Ο κόσμος περιμένει κάτι σπουδαίο από εμένα, και εγώ περιμένω κάτι σπουδαίο από τον εαυτό μου. Μου δώθηκαν κάποιες ευκαιρίες στο παρελθόν που δεν αξιοποίησα- μιλάμε για συμφωνίες πολλών πολλών εκατομμυρίων που εγκατέλειψα, γιατί στο τέλος, μετά από συζητήσεις και δικηγόρους, δεν πήρα αυτό που ήθελα. Είπα όχι σε πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια, κυριολεκτικά."  

Όσο για το πότε περιμένουμε να κάνει το ντεμπούτο της η συλλογή του, ο Mario Dedivanovic δεν είπε πολλά παρά μόνο ότι δουλεύει πάνω στο concept αλλά ακόμα βρίσκεται στην αναζήτηση συνεργάτη-επενδυτή, καθώς σχέδιό του δεν είναι να λανσάρει μια συλλογή που θα κάνει buzz με το που βγει και γρήγορα θα ξεφουσκώσει αλλά να χτίσει πάνω στην ιδέα του: ¨Μου αρέσει ο old fashioned τρόπος που χτίζεις σιγά σιγά την επιτυχία. Το ίδιο πιστεύω και για την σειρά μακιγιάζ μου. Δεν βιάζομαι", εξήγησε στο WWD.  


Tags: KIM KARDASHIAN, MARIO DEDIVANOVIC, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, MAKEUP ARTIST

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)