ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Back to school: Σύνολα για να υιοθετήσεις την μέρα που ανοίγουν τα σχολεία


Έφτασε αυτή η μέρα και φέτος, όπου τα σχολεία θα ανοίξουν και εσύ μπορεί και περισσότερο αγχωμένη από το παιδάκι σου θα ετοιμαστείς για να το συνοδεύσεις στην πρώτη του μέρα. Και επειδή τα άγχη σου την συγκεκριμένη μέρα θα είναι πολλά εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε στο τι να φορέσεις για να είσαι άνετη και στιλάτη.

Επένδυσε σε απλά κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αλλά και κυρίως άνετα αφού μπορεί να πάρει χρόνο η όλη διαδικασία. Θα σου προτείναμε να συνδύασες το αγαπημένο σου jeans μαζί με T-shirt, και ένα blazer για να δείχνει πιο chic το σύνολο σου.

Επέλεξε ένα suit σε απόχρωση που προτιμάς εσύ, εμείς θα σου προτείναμε και παλ ή φωτεινά χρώματα για να μεταδώσεις και την θετική σου ενέργεια. Ιδανική λύση για να ολοκληρώσεις το σύνολο σου, είναι τα sneakers. Αν θες να αποφύγεις το jeans μπορείς να επιλέξεις ένα κλασσικό και πάντα διαχρονικό μαύρο cigarette παντελόνι συνδυασμένο με άσπρο top. Eπέλεξε μια τσάντα που θα μπορείς να έχεις πάνω σου για να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. 


Tags: σχολεία, πρώτη μέρα, σύνολα, street style, casual, jeans, suit

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)