ΟΜΟΡΦΙΑ

Το απόλυτο εργαλείο για μασάζ στα μάτια που λατρεύουν οι top make up artists


Της Ελεάνας Παπαχαραλάμπους

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες πλέον σε μια προσπάθεια επιβράδυνσης των επιπτώσεων του χρόνου, στρέφονται προς τις ενέσιμες θεραπείες οι top make up artists παγκοσμίως αγκαλιάζουν τον παλιομοδίτικο τρόπο αντιγήρανσης. Και ποιος είναι αυτός; Μασάζ προσώπου με τη βοήθεια συσκευών.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές που εξετάζουν δεδομένα από τους 48 εκατομμύρια οπαδούς της ομορφιάς στο Pinterest, διαπίστωσαν ότι τα pins για τα "derma roller" έχουν αυξηθεί κατά 345% από πέρυσι. Από τους παραδοσιακούς κυλίνδρους χαλαζία και ροζ χαλαζία μέχρι τις σύγχρονες συσκευές microneedling, τα αξεσουάρ προσώπου κάνουν θραύση αυτή τη στιγμή.

Μια συσκευή που είναι δύσκολο να αγνοήσουμε είναι η 001skincare's, με τόσους οπαδούς που έχει κερδίσει, όπως αναφέρει το harpersbazaar.com!

Η make up artist των celebrities και πρέσβειρα της Lancôme Lisa Eldridge λέει ότι κρατά ένα στο σπίτι και ένα στο νεσεσέρ της, "για ένα wake up massage". H Pati Dubroff (make up artist της Margot Robbie) το ονόμασε "νέο καλύτερό της φίλο". Η Karen Alder (η guru των make up artist της Saoirse Ronan) ισχυρίζεται ότι μέσα σε λίγα λεπτά τα "κουρασμένα μάτια της φαίνονται ξεκούραστα και εμφανώς πιο νεανικά".

Τι ακριβώς είναι το Eyecicle; Σχεδιασμένο για ψύξη, η συσκευή ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος όταν εξομαλύνεται γύρω από τα μάτια, γεγονός που στη συνέχεια ενισχύει την αποστράγγιση τοξινών, εξαλείφοντας το πρήξιμο και φέρνοντας φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών μέσω του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: papelle.gr


Tags: ομορφιά, μάτια, μασάζ, μακιγιάζ, make up artist

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)