ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Kάντε την ζωή σας πιο εύκολη με αυτά τα denim κομμάτια

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Επενδύστε σε ένα denim overall

    Επενδύστε σε ένα denim overall

  • Eπιλέξτε ένα denim φόρεμα

    Eπιλέξτε ένα denim φόρεμα

  • Το denim jacket θα αναβαθμίσει το σύνολο σας

    Το denim jacket θα αναβαθμίσει το σύνολο σας

  • Μια denim φούστα είναι ιδανική επιλογή

    Μια denim φούστα είναι ιδανική επιλογή

  • Wide cut jeans για το φθινόπωρο

    Wide cut jeans για το φθινόπωρο

Δεν θα αμφισβητήσω πως οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο γρήγοροι που πολλές φορές δεν μπορούμε να απολαύσουμε πολλές διαδικασίες που αφορούν την δική μας ευχαρίστηση. Πολλές φορές μία από αυτή είναι το να βρούμε τι θα φορέσουμε.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί εμείς είμαστε εδώ, και θα σας προτείνουμε κάποια κομμάτια που αν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας η ζωή σας θα είναι σίγουρα πιο εύκολη και θα μπορείτε να ετοιμάζεστε σε λίγα μόλις λεπτά έχοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Επενδύστε σε ένα denim φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Δώστε προσοχή στο να έχει ζώνη στην μέση αφού θα σας κολακεύει περισσότερο. Επενδύστε σε ένα αέρινο midi φόρεμα αφού θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση αναδεικνύοντας και την θηλυκότητα σας.

Tώρα που η θερμοκρασία σιγά σιγά αλλάζει το denim jacket είναι ιδανική λύση αφού ταιριάζει πολύ εύκολα με όλα τα κομμάτια και μπορείτε να ολοκληρώσετε όλα τα σύνολα σας με αυτό. Όσο αφορά το διαχρονικό και πάντα αγαπημένο jeans οι street stylers μας προτείνουν wide cut jeans για αυτή την σεζόν και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε.


Tags: denim κομμάτια, street style, μόδα, fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)