ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

5+1 τρόποι για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου


 • Συνδύασε το με army jacket

  Συνδύασε το με army jacket

 • Denim jacket και δερμάτινο παντελόνι for the go

  Denim jacket και δερμάτινο παντελόνι for the go

 • Flared δερμάτινο παντελόνι

  Flared δερμάτινο παντελόνι

 • Do it like Victoria

  Do it like Victoria

 • Total leather σύνολο

  Total leather σύνολο

 • Συνδυάστε το με γηίνες αποχρώσεις

  Συνδυάστε το με γηίνες αποχρώσεις

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που αγαπάμε και θα αγαπάμε για πάντα. Που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα σας και είναι βασικά για να ολοκληρώσετε τα φθινοπωρινά σας looks. Ένα από αυτό είναι και το δερμάτινο παντελόνι που μπορεί να απογειώσει όλα τα σύνολα σας, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα κομμάτια και να ολοκληρώσει εμφανίσεις για όλη την ημέρα.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα στρατιωτικό jacket και να ολοκληρώσετε με αυτό ένα total black σύνολο. Μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Το denim jacket, αγαπημένη επιλογή και των fashion girls μπορεί να ολοκληρώσει το σύνολο σας μαζί με ένα T-shirt και το δερμάτινο παντελόνι σας.

Αν θέλετε να μην φορέσετε το κλασσικό δερμάτινο παντελόνι επιλέξτε flared και ολοκληρώστε το σύνολο σας με το κλασσικό και πάντα αγαπημένο άσπρο Τ-shirt. Αγαπημένος και all-time classic συνδυασμός της Victoria Beckham. Eεπενδύστε σε μια γήινη απόχρωση επιλέγοντας ένα πλεκτό ή top και συνδυάζοντας το με το παντελόνι σας, το σύνολο σας θα δείχνει ακριβό. Ολοκληρώστε με μια bucket τσάντα.


Tags: δερμάτινο παντελόνι, μόδα, street style, τι να φορέσεις, how to, fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)