ΑΣΤΡΑ

Μάθε πώς ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου


Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Αυτές τις ημέρες, οι επιθυμίες αποκτούν μια πολύ πιο έντονη μορφή και είναι αυτές που ανοίγουν τον κύκλο των διεκδικήσεων, όμως με μια διάθεση κατάκτησης και όχι συζήτησης. Και αυτό σε πολλές περιπτώσεις ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Γεγονός είναι πως τα όρια μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ» είναι πολλές φορές δυσδιάκριτα και είναι πολύ εύκολο να χάσεις το παιχνίδι, κυρίως όταν πιέζεις τις καταστάσεις για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό, ρίχνοντας την βαριά σκιά του στις ζωές μας.

Το «θέλω» γίνεται ισχυρό και αδιαπραγμάτευτο, πιέζοντας το μυαλό, την καρδιά, και την συμπεριφορά σου που τώρα γίνεται σκληρή και αδιάλλακτη. Και φυσικά, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί παντού, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Η απαίτηση να κάνεις κάτι και να το κάνεις τώρα, μπορεί να προέλθει από τον προϊστάμενο ή τον διευθυντή σου, που έχει την τάση να μην κατανοεί τους χρόνους σου και σου ζητά μια δύσκολη εργασία που μπορεί να σε πιέσει πολύ.

Ίσως ακόμη κι από τον σύντροφό σου, που έχει την τάση να εκφράζει με απαιτητικό και απόλυτο τρόπο τις ανάγκες του.

Φυσικά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή να είσαι εσύ αυτός που γίνεται σκληρός και χειριστικός με τους γύρω σου.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νιώσεις να γίνεται κατάχρηση της εξουσίας που άλλοι έχουν επάνω σου.

Αυτού του είδους ο «χειρισμός» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που εμπεριέχει η ένωση των δύο πλανητών.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, το ερώτημα είναι με ποιον τρόπο εσύ θα αντιδράσεις σε όλα αυτά.

Ο Σαίξπηρ λέει πως «τίποτα δεν είναι καλό ή κακό από μόνο του, αν δεν το βλέπεις εσύ έτσι».

Το κλειδί λοιπόν των ημερών αυτών, είναι η αποστασιοποίηση. Να αποδεχτείς ότι μπορεί να ασκεί πίεση στον ψυχισμό σου, στο είναι σου, χωρίς να το μάχεσαι η να αντιδράς απόλυτα και παρορμητικά σε αυτό.

Να θυμάσαι πως αν τραβήξεις το σκοινί είναι πολύ εύκολο να σπάσει. Κι επειδή πάντα το καλό ή το κακό είναι δικό σου δημιούργημα, να κρατάς την πληροφορία αυτή, που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Να θυμάσαι πως η αυτοσυγκράτηση και ο έλεγχος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις έχεις τώρα στην ζωή σου.

Γιατί αυτό είναι που κάνει και την διαφορά. Ο δικός σου χειρισμός απέναντι στα δύσκολα!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές απαιτούν επαγρύπνηση και προσοχή.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις θέματα με τις όποιες σχέσεις σου, και σοφό να τα διαχειριστείς με ωριμότητα και σύνεση.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Το τριήμερο αυτό το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο προσφέρει την ευκαιρία για κάθε είδους τακτοποιήσεις που απαιτούν οργάνωση και μέθοδο.

Αν λειτουργήσεις με συγκρότηση και οργάνωση, μπορείς να πετύχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις στα όποια θέματα διαχειρίζεσαι.

Επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται κι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν πολύ υποστηρικτικά για ό,τι σε ενδιαφέρει να επικοινωνήσεις ή να οργανώσεις.


Tags: άστρα, ζώδια, προβλέψεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)