ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έχει λήξει ο διαγωνισμός όπου μπορούσες να κερδίσεις ένα από τα τρια αρώματα, BRITNEY SPEARS Prerogative

newsroom must


  • Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 5/11/18 μέχρι και τις 15/11/18

    Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 5/11/18 μέχρι και τις 15/11/18

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα τρια αρώματα, BRITNEY SPEARS Prerogative.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 5/11/18 μέχρι και τις 15/11/18.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής

Οι τρεις τυχερές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

Λίγα λόγια για το νέο άρωμα Prerogative BRITNEY SPEARS:

Ελευθέρωσε τον εαυτό σου από προσδοκίες, ετικέτες και κριτικές με Prerogative, το νέο άρωμα του παγκόσμιου ειδώλου Britney Spears. Ένα άρωμα χωρίς όρια, το Prerogative BRITNEY SPEARS, είναι μια δήλωση αυθεντικότητας και προσωπικότητας. Δημιουργημένο για την γυναίκα ή άντρα που αψηφά τις αναστολές και τους κοινωνικούς περιορισμούς, αυτή η μοναδική μυρωδιά ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου.

Η καμπάνια του Prerogative δίνει στους θαυμαστές πρωτοφανή πρόσβαση σε νέες και διαφορετικές πτυχές της συνεχώς εξαλλασσόμενης αυτής καλλιτέχνη, καθώς τονίζει την δύναμη, θηλυκότητα και ρομαντισμό.

Το Prerogative είναι ένα εθιστικό και σαγηνευτικό Oriental Woody άρωμα. Εξωτικό, μοντέρνες νότες όπως Latex petals και Red Calla Lily ενισχύουν τις αναζωογονητικές φρουτώδης νότες και τις ζεστές ξύλινες νότες μετατρέποντάς το σε ένα υπέροχο άρωμα και για τα δύο φύλα.

Το μπουκάλι θυμίζει αρκετά το εικονικό μπουκάλι του Fantasy αλλά διαφοροποιείται με ίσιες γραμμές έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα υβριδικό σχήμα με αιχμηρές άκρες και απαλές, στρογγυλές γραμμές. Το σφαιρικό πώμα τοποθετημένο ελαφρώς εκτός κέντρου, δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης και ψευδαίσθησης ότι το άρωμα γέρνει προς την μια πλευρά υπογραμμίζοντας την στάση της μάρκας.


Tags: BRITNEY SPEARS, Prerogative, άρωμα, διαγωνισμός, must

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ