ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Μαρία Κορινθίου έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή της σεζόν και εμείς έχουμε τις λεπτομέρειες

Ιλιάδα Κλάγκου


Ένα μεγάλο άλμα αποφάσισε να κάνει η Μαρία Κορινθίου αυτή τη σεζόν με αφορμή τον νέο της ρόλο στην θεατρική παράσταση "Η Νεράιδα και το Παλικάρι και έτσι από ορκισμένη καστανή πέρασε στην απέναντι όχθη και έγινε ξανθιά λίγο πριν την πρεμιέρα της! 

Και επειδή μια τέτοια αλλαγή είναι μια αλλαγή που θέλει μεγάλη προσοχή, κυρίως γιατί η υγεία και η ποιότητα των μαλλιών μπαίνουν σε μια σοβαρή δοκιμασία αλλά και γιαί υπάρχει κίνδυνος το τελικό ξανθό να είναι χαμηλής απόδοσης, η Μαρία επέλεξε να εμπιστευτεί την εξειδίκευση της Schwarzkopf Professional και της σειράς BLONDME! 

Η ηθοποιός, λοιπόν, έκατσε στην καρέκλα του Regional Ambassador της Schwarzkopf Professional και δύο φορές βραβευμένου ως Best Editorial Stylist & Best Hair Colorist, Χρήστου Μιχαηλίδη, ο οποίος σε συνεργασία με την τεχνική ομάδας της Schwarzkopf Professional, χρησιμοποίησε την εξειδικευμένη σειρά χρώματος και περιποίησης BLONDME για να κάνει αυτή τη συγκλονιστική μεταμόρφωση. 

 

«O ρόλος αυτός έχει μεγάλο βάρος και είναι πολύ απαιτητικός. Ένιωσα ότι έπρεπε να προσεγγιστεί με σεβασμό και ακρίβεια. Αφέθηκα πλήρως στα χέρια του Χρήστου Μιχαηλίδη και της ομάδας της Schwarzkopf Professional! Δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ καμία άλλη εταιρία, γιατί γνωρίζω ότι τα προϊόντα BLONDME που διαθέτει, αποτελούν την ολοκληρωμένη σειρά χρώματος και περιποίησης πραγματικά αφιερωμένη στα ξανθά μαλλιά!!! Η αλλαγή είναι μεγάλη και ανατρεπτική και τώρα ανακαλύπτω την ‘ξανθιά version’ του εαυτού μου» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

 

Η σειρά BLONDME είναι μια ολοκληρωμένη σειρά χρώματος και περιποίησης για μοντέρνα ξανθιά τελειότητα που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ. Η σειρά χρώματος και περιποίησης, με ενσωματωμένη την Τεχνολογία Bonding, έχει αναπτυχθεί ώστε να λειτουργεί ως ολοκληρωμένο σύστημα, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα στα ξανθά μαλλιά. Το εξελιγμένο σύστημα Bonding αποτελείται από:

Βήμα 1 BLONDME Bond Enforcing Color : μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για ξάνοιγμα, αποχρωματισμό και ρεφλέ που ελαχιστοποιεί το σπάσιμο της τρίχας κατά τη διάρκεια του αποχρωματισμού και του ξανοίγματος για πιο εξατομικευμένα iconic ξανθά Looks.

Βήμα 2: BLONDME Bonding Care: προσαρμοσμένη σειρά περιποίησης χωρίς sulfates που συμπληρώνει την υπηρεσία ξανθού, δημιουργεί νέους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας και διατηρεί τα εξαιρετικά ξανθά αποτελέσματα. 

 

Όπως διαβάζω στο σχετικό δελτίο τύπου, η Μαρία Κορινθίου θα έχει να αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή τις επόμενες μέρες και θα μοιράζεται την καθημερινότητά της ως ξανθιά στο Instagram account της, για όσες από εσάς σκέφτεστε να κάνετε μια τόσο αποφασιστική αλλαγή στα μαλλιά σας, όπως εκείνη! 


Tags: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΜΑΛΛΙΑ, ΞΑΝΘΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)