ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Η Meghan Markle με φόρεμα αξίας 50 ευρώ σε βασιλική εκδήλωση

Κατρίνα Πίτρακκου


Η Meghan Markle έχει αναμφισβήτητα κερδίσει τις καρδιές του κόσμου της μόδας, και δεν μπορούμε παρά να κρατάμε σημειώσεις για κάθε look που προτιμά στις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε αυτό φέρει την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου, είτε ενός αγαπημένου high street brand. Άλλωστε, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα της Kate Middleton, η Δούκισσα του Sussex έδειξε με την άφιξή της στο παλάτι, ότι δεν ''φοβάται'' να κάνει πιο προσιτές επιλογές που αμέσως γίνονται sold out από τα κορίτσια της μόδας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η πρόσφατη εμφάνισή της στο Royal Albert Hall με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και με την παρουσία της Βασίλισσας, για την οποία επέλεξε την πιο κλασσική και αγαπημένη της όπως απέδειξε πολλές φορές ενδυμασία. Η Meghan φόρεσε ένα μικρό μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και ανοιχτό off-the-shoulder ντεκολτέ μέσα από ένα διαχρονικό μαύρο παλτό και πρώτη η ομάδα του @whatmeghanwore εντόπισε το brand, που δεν είναι άλλο από το Marks & Spencer.

Tο φόρεμα της Mέγκαν είναι το Double Crepe Bodycon των M & S – και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.Το εν λόγω φόρεμα είναι διαθέσιμο online σε όλα τα μεγέθη αυτή τη στιγμή- και κυκλοφορεί επίσης και σε μια εορταστική κόκκινη απόχρωση. 

M&S COLLECTION


Tags: φόρεμα, Meghan Markle, look, Marks & Spencer

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)