ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Kendall Jenner μίλησε ανοιχτά για την ακμή της

Ιλιάδα Κλάγκου


Ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες όπου χρειάστηκε να αντιμετωπίσει με θάρρος τα κακεντρεχή σχόλια για την κατάσταση της επιδερμίδας της, η Kendall Jenner βγήκε την Κυριακή και μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την ακμή - και τη νέα συνεργασία της ως πρέσβειρα του skincare brand Proactiv. 

"Δεν έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία, την διαχειρίστηκα σιωπηλά", είπε η 22χρονη Jenner στο σχετικό βίντεο. "Πήγα σε μια τελετή βράβευσης... Περπάτησα στο κόκκινο χαλί και ένιωθα ωραία με τον εαυτό μου... Τόσο ωραία, που είχα ξεχάσει εντελώς την κατάσταση της επιδερμίδας μου", είπε το περιζήτητο μοντέλο, μέχρι που μπήκε στα social media και είδε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό της. Αν και στην αρχή ταράχτηκε, πήρε θάρρος από την υποστήριξη που τις έδειξαν οι fans της στο Twitter, κοίταξε το πρόβλημα κατάματα και συνέχισε να ψάχνει τον τρόπο να απαλλαγεί από την ακμή. 

Κάπου εκεί εμφανίστηκε μια πρόταση που δεν είχε κανέναν λόγο να απορρίψει: "Μετά τις Σφαίρες, όταν η Proactiv με ρώτησε αν θα ήθελα να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, σκέφτηκα: "Ας τα δοκιμάσω, τι έχω να χάσω; Είμαι απελπισμένη", είπε το μοντέλο και συμπλήρωσε: "Και πραγματικά είδα αποτέλεσμα". 

 

"Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας και πολλοί celebrities που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας έχουν ανακαλύψει πόσο μεγάλη επίδραση έχει η Proactiv τόσο στο δέρμα όσο και στη ζωή τους γενικότερα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Proactiv, Charles Ressler. "Θελήσαμε να προσφέρουμε και στην Kendall αυτή την εμπειρία προτού της προτείνουμε επισήμως να γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Έτσι, χρησιμοποίησε τα προϊόντα μας για αρκετούς μήνες, ώστε να βεβαιωθεί πως ήταν η λύση στο πρόβλημα της επιδερμίδας της - και έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα. Και εμείς εκπλαγήκαμε από την θέλησή της να μοιραστεί την εμπειρία της με έναν τόσο ευαίσθητο τρόπο", συμπλήρωσε. 

 

Μέσα, λοιπόν, από αυτό το βίντεο η Jenner μοιράστηκε την προσωπική της μάχη με την ακμή, καταλήγοντας:  "Μπορώ με ειλικρίνεια να πω ότι για μένα, η Proactiv λειτούργησε μαγικά". Φυσικά και εξακολουθεί να πρέπει να αντιμετωπίσει ουλές και σημάδια που άφησε στο πρόσωπό της το πέρασμα της ακμής, όμως όπως δήλωσε στη Vogue, πλέον αντιμετωπίζει το θέμα συνδυάζοντας το κατάλληλο skincare με αρκετή δουλειά που κάνει με τον εαυτό της, μέσω Υπερβατικού Διαλογισμού, ο οποίος τη βοηθάει να αντιμετωπίσει τις κρίσεις άγχους και επομένως και την καάσταση της επιδερμίδας της, εκ των έσω. 


Tags: KENDALL JENNER, PROACTIV, ΑΚΜΗ, ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, SKINCARE, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, golden globes, beauty, ομορφιά, γυναίκα , μοντέλο , συνεργασία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)