ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρί κολάν, cropped μπλουζάκι και suede blazer σε καμηλό χρώμα
 

Ένα πιάτο με γεύση... Μεξικού

Σήμερα δοκιμάζουμε μεξικανικό ρολό κιμά

Αθηνά Λοϊζίδου

Εύκολο και οικογενειακό φαγητό που λατρεύουμε. Δοκιμάστε το μεξικανικό ρολό κιμά και είμαι σίγουρη ότι θα γίνετε και εσείς μεγάλοι fans. Σερβίρουμε με σπιτικό πουρέ πατάτας για ένα τέλειο δείπνο!

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄ 
Χρόνος ψησίματος: 50΄ 
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 450 

Υλικά:

1 κουταλιά κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 (100 γρ.) πράσινη πιπεριά, χωρίς σπόρια, ψιλοκομμένη
1 (100 γρ.) μέτριο καρότο, τριμμένο
400 γρ. κιμάς χοιρινός, χωρίς λίπος
1 κουταλάκι fajita seasoning
2 κ.σ. Worcestershire sauce
50 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
1 αβγό
50 γρ. barbeque sauce
25 γρ. ketchup
½ καυτή κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια, ψιλοκομμένη
½ καυτή πράσινη πιπεριά χωρίς σπόρια, ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι

Για τον πουρέ πατάτας

750 γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε κομμάτια και ψημένες σε νερό μέχρι να μαλακώσουν
30 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κύβους
50 ml γάλα
Αλάτι - πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση

X