newsroom must
Δύο διεθνείς τιμητικές διακρίσεις έλαβαν τα Παγωτά PAPAFiLiPOU αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, την κορυφαία ποιότητά τους τοποθετώντας την Κύπρο μας ξανά στον χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας!
Τον Ιούνιο, οι δύο αγαπημένες γεύσεις Παγωτών PAPAFiLiPOU, Μαστίχα Χίου και Sherbet Λεμόνι, «ταξίδεψαν» στο Βέλγιο όπου αξιολογήθηκαν μετά από «τυφλές» δοκιμές και έλαβαν την πολύ τιμητική βράβευση Superior Taste Award*, από το International Taste Institute που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Μια ευρέως αναγνωρισμένη πιστοποίηση που χορηγείται σε προϊόντα τα οποία συναντούν ή ξεπερνούν τις προσδοκίες της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από 250 καταξιωμένους και διάσημους Chefs & Sommeliers, οι οποίοι προέρχονται από 15 Ευρωπαϊκές ενώσεις Γαστρονομίας και Sommelier.
Η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας που ακολουθείται, έχει συμβάλει στο να καταστεί το Superior Taste Award, ως το πιο γνωστό, ανεξάρτητο, πιστοποιητικό παγκοσμίως, 100% επικεντρωμένο στη γεύση.
Το Superior Taste Award βασίζεται στην αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών ενός προϊόντος (όψη, όσφρηση, γεύση, υφή), ενώ μόνο τα προϊόντα που επιτυγχάνουν μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 70% τιμώνται με το βραβείο, αποδεικνύοντας ότι είναι καλοφτιαγμένα, ισορροπημένα και εξαιρετικά νόστιμα μέσω μίας αισθητηριακής αξιολόγησης που διεξάγεται μέσω της αυστηρής μεθοδολογίας της «τυφλής δοκιμής». Και τα δύο βραβευμένα παγωτά παράγονται από φρέσκο Κυπριακό γάλα. Το παγωτό Μαστίχα Χίου περιέχει αυθεντική μαστίχα Χίου, πιστοποιημένη από την Ένωση Μαστιχο-παραγωγών Χίου! Ενώ το Sherbet Λεμόνι, περιέχει χυμό λεμονιού από φρέσκα Κυπριακά αρωματικά λεμόνια!
Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη κορυφαία ποιότητα των παγωτών PAPAFiLiPOU, οφείλεται στα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, στην πολύχρονη γνώση παραγωγής παγωτού, αλλά και στην αγάπη όλων αυτών που εργάζονται για αυτό καθημερινά, μοιράζοντας μαζί μας γευστικές στιγμές, συμβάλλοντας έτσι στο να «κάνουν τον κόσμο ένα πιο νόστιμο μέρος»!