ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

Η Κάτια Θεοδότου σε ρόλο μαγείρισσας

Μάς έδειξε βήμα προς βήμα τη διαδικασία μέσω insta-stories και μάς «άνοιξε» την όρεξη.

Ριάνα Στυλιανού

Στον ψηφιακό κόσμο του Instagram βλέπουμε διάφορα πράγματα καθημερινά στο news feed μας. Από θέματα επικαιρότητας με διάφορους χρήστες να μοιράζονται απόψεις και σκέψεις, σε διάφορα περιεχόμενα που αφορούν τη μόδα και την ομορφιά, motivational content, αλλά και διάφορα βίντεο ή φωτογραφίες με συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Τέτοιο content δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες και η Κάτια Θεοδότου, η οποία μοιράστηκε μέσω insta-stories το νόστιμο πιάτο που ετοίμασε για μεσημεριανό, και αυτό δεν είναι άλλο από τα παπουτσάκια.

Πρόκειται για ένα πολύ γευστικό πιάτο, πολύ παρόμοιο με τον μουσακά, καθώς χρειάζεται τα ίδια υλικά για να δημιουργηθεί, μόνο που είναι σε ατομική μερίδα.

Η Κάτια λοιπόν, ανέβασε story με τα παπουτσάκια στη φάση πριν μπουν στον φούρνο, στη συνέχεια με την μπέσαμελ που έβαλε πάνω από τη σάλτσα κιμά, και τέλος μοιράστηκε τελικό αποτέλεσμα, που ήταν τα παπουτσάκια ψημένα και λαχταριστά. Μάς «άνοιξε» την όρεξη… αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Εν το μεταξύ, η επιχειρηματίας ανέβασε και μία selfie κατά τη διάρκεια της αναμονής μέχρι να ψηθεί το φαγητό της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X