ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi φούστα, πουκάμισο και leather σακάκι
 

Πού αφιέρωσε το βραβείο του ο Ανδρέας Γεωργίου

Η συγκινητική ομιλία του Ανδρέα Γεωργίου για τα «Τράπεζα Κύπρου Man Of The Year Awards»

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 23η απονομή των «Τράπεζα Κύπρου Man Of The Year Awards» με όλη την αφρόκρεμα του νησιού να έδωσε το παρών της για να τιμήσει τους άνδρες της βραδιάς.

Μέσα στους καλεσμένους ήταν και ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος έλαβε το βραβείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» από την γνωστή ηθοποιό Χριστιάνα Αρτεμίου και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Τοκαρή. Ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία ευχαριστώντας τους απολέμητές του που πίστεψαν σε αυτόν στην αρχή της καριέρας του, ενώ μοιράστηκε και μερικές κοινές αναμνήσεις που είχε από τις μέρες γνωριμίας τους.

Στην συνέχεια ο Κύπριος ηθοποιός έκανε μία αναφορά στην τελευταία φορά που έδωσε το παρών του στον θεσμό, η οποία ήταν με την γιαγιά του που δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο ίδιος φέτος είχε στο πλάι του την σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου και τα αδέλφια του.

«Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλες τις οικογένειες των αγνοουμένων, που μας έδωσαν όλο αυτό το συναίσθημα για να γίνει και η δουλεία μας στην σειρά «Famagusta». Η οποία έχει ευαισθητοποιήσει τις νέες γενιές να μπουν στην διαδικασία να ψάξουν, να μάθουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα», είπε ο ίδιος στο τέλος της ομιλίας του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση