ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, Loose top και μπαλαρίνες
 

Το rap τραγούδι για τον Κυπριανό από την καλαδελφή του

Συγκλονίζει το τραγούδι που έγραψε η καλαδελφή του Κυπριανού

Μαρία Σάββα

Με αφορμή την 28η Φεβρουαρίου, η μέρα όπου το 2023 57 άτομα έχασαν την ζωή τους μετά από σύγκρουση τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία, η Ελένη Μακρίδη, καλαδελφή του Κυπριανού Παπαιωάννου ο οποίος ήταν στα 57 θύματα των Τεμπών, έγραψε ένα τραγούδι εις μνήμη του.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα έγραψε ένα rap με στοίχους γεμάτους νόημα αναφέροντας φράσεις όπως «Δεν έχω οξυγόνο» και ζητώντας μέσα από αυτό δικαιοσύνη για τα θύματα.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Ενημέρωση Τώρα του OmegaChanel ανέφερε πως ο νονός της πάτερ Χριστόδουλος, πατέρας του Κυπριανού, δάκρυσε όταν άκουσε το τραγούδι της και της ανέφερε πως στους στίχους εμπεριέχονται όλα όσα ήθελε και αυτός να πει.

«Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε μιλώντας για το νόημα του τραγουδιού της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση