ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Η προσβολή της Σωτηρίας στη νέα παίκτρια

«Είδα ένα απόσπασμα λέω «πόσο να είναι» και άρχισαν να λένε «30-35». «Όχι λέω ρε, 40 είναι», είπε στη νέα παίκτρια του Power of Love.

Μαρία Καραμάνου

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Αυγούστου, οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι γνωριμιών «Power of Love» καλωσόρισαν τη νέα παίκτρια, Αλεξάνδρα, και η είσοδός της στο σπίτι δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Αλεξάνδρα, που κατάγεται από την Πολωνία, έφερε μια νέα δόση ενέργειας και φρεσκάδας στο ριάλιτι, αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες αντιδράσεις από τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της εισόδου της Αλεξάνδρας ήταν όταν η Σωτηρία της είπε ότι, σύμφωνα με τα βίντεο που είχαν δει πριν τη γνωρίσουν από κοντά, φαινόταν μεγαλύτερη ηλικιακά. Συγκεκριμένα, η Σωτηρία ανέφερε πως νόμιζε ότι η Αλεξάνδρα ήταν 40 χρονών, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόλις 26. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αλεξάνδρας, η οποία την κοίταξε άφωνη, ενδεικτικό της έκπληξής της για την παρατήρηση.

Η Αλεξάνδρα, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο στο να αναφερθεί στην πρώτη της εντύπωση για το σπίτι και τους συμπαίκτες της. Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες, περιγράφοντας τα χόμπι της και τη σχέση της με την πολωνική της καταγωγή. Επίσης, η νέα παίκτρια εξέφρασε τις εντυπώσεις της για τους άνδρες του Power of Love.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα, ο Νίκος, ο οποίος φαινόταν ιδιαίτερα αυστηρός και «άγριος» στα βίντεο, αποδείχτηκε πολύ διαφορετικός στην πραγματικότητα. «Μου φάνηκε διαφορετικός, δεν είναι τόσο άγριος όσο φαίνεται» δήλωσε η Αλεξάνδρα.

Η είσοδος της Αλεξάνδρας στο Power of Love φαίνεται να έχει φέρει νέα δυναμική στο παιχνίδι και να έχει προκαλέσει ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις της μέσα στο σπίτι. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X