ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: oversized blazer, φαρδύ πουκάμισο και κολάν
 

Ροτσίδου: Έκανε νέο λογαριασμό μετά το χακάρισμα

Όλα όσα αποκάλυψε ο σύζυγος της Ευθύμιος Δίπλαρος.

Μαρία Καραμάνου

Η Αργυρώ Ροτσίδου, διάσημη προσωπικότητα του νησιού, βίωσε πρόσφατα τις επιπτώσεις της ψηφιακής εποχής με τον πιο δυσάρεστο τρόπο, καθώς ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έπεσε θύμα επίθεσης από χάκερ. Αντιμέτωπη με αυθαίρετες δημοσιεύσεις που προώθησαν συναλλαγές μέσω Bitcoin, η Αργυρώ βρέθηκε στην δύσκολη θέση να μην μπορεί να ανακτήσει τον λογαριασμό της.

Αποφασισμένη να μην υποκύψει στην παραβίαση του λογαριασμού της, η Αργυρώ άνοιξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @argyrorotsidou_. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να αναδημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ευθύμιο Δίπλαρο, και άλλα προσωπικά στιγμιότυπα, επιδιώκοντας να ξαναχτίσει τη σύνδεσή της με την κοινότητα των ακολούθων της.

Παρά το γεγονός, η Αργυρώ δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει και να μην επιτρέψει σε αυτό το συμβάν να επηρεάσει τη θετική της ενέργεια και την κοινωνική της εικόνα. 

Μάλιστα, ο σύζυγος της Ευθύμιος, πριν από λίγες μέρες επιβεβαίωσε το γεγονός γράφοντας, «Αγαπητοί φίλοι ο λογαριασμός της συζύγου μου στο Instagram - “argyrorotsidou” παραβιάστηκε δυστυχώς. Έχουμε ήδη προβεί σε καταγγελία. Παρακαλώ όπως αγνοήσετε οποιαδήποτε δημοσίευση είναι FAKE». 

Για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας από χάκερ, υπάρχουν διάφορα βασικά βήματα και πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Ισχυροί Κωδικοί Πρόσβασης: Χρησιμοποιήστε μακρούς και πολύπλοκους κωδικούς που περιλαμβάνουν γράμματα, αριθμούς και σύμβολα. Αποφύγετε τη χρήση προφανών και εύκολα μαντεψιάρικων κωδικών όπως ημερομηνίες γέννησης ή απλές λέξεις.

Διαπίστευση Δύο Παραγόντων (2FA): Ενεργοποιήστε τη διαπίστευση δύο παραγόντων όπου είναι διαθέσιμη. Αυτό απαιτεί ένα δεύτερο επίπεδο επαλήθευσης πέρα από τον κωδικό πρόσβασης, συνήθως μέσω μηνύματος κειμένου ή εφαρμογής επαλήθευσης.

Προστασία Από Phishing Επιθέσεις: Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ύποπτα μηνύματα ή email που ζητούν προσωπικά στοιχεία ή σας καλούν να κάνετε κλικ σε αμφίβολους συνδέσμους. Ελέγχετε πάντα την αυθεντικότητα του αποστολέα πριν απαντήσετε ή ακολουθήσετε οδηγίες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση