ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: flare παντελόνα, κορμάκι και leather cropped σακάκι.
 

Ζυμαρικά με πέστο απο σπανάκι

Η συνταγή για ζυμαρικά με πέστο σπανακιού της Χριστιάνας Μαραγκού.

Well

Well

Υλικά:

• 500g ζυμαρικά
• 3 ματσάκια σπανάκι, βρασμένο
• 1/4 φλιτζάνι από το νερό όπου βράστηκε το σπανάκι
• 1/3 φλιτζάνι κουκουνάρι
• 60g τριμμένη παρμεζάνα
• 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
• Χυμός από 1/2 λεμόνι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

1.Βράστε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Στραγγίστε και αφήστε τα στην άκρη αλλά κρατήστε και λίγο απο το νερό τους για να δέσει η σάλτσα στη συνέχεια.

2. Βράστε το σπανάκι και στη συνέχεια μεταφέρετέ το αμέσως σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να διατηρηθεί το ζωηρό πράσινο χρώμα του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Well.Cy.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση