

Well
Υλικά:
• 500g ζυμαρικά
• 3 ματσάκια σπανάκι, βρασμένο
• 1/4 φλιτζάνι από το νερό όπου βράστηκε το σπανάκι
• 1/3 φλιτζάνι κουκουνάρι
• 60g τριμμένη παρμεζάνα
• 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
• Χυμός από 1/2 λεμόνι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
1.Βράστε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Στραγγίστε και αφήστε τα στην άκρη αλλά κρατήστε και λίγο απο το νερό τους για να δέσει η σάλτσα στη συνέχεια.
2. Βράστε το σπανάκι και στη συνέχεια μεταφέρετέ το αμέσως σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να διατηρηθεί το ζωηρό πράσινο χρώμα του.