Wiz Guide
Ονομάζεται Kythrea, είναι burbon style, είναι χειροποίητο και φτιάχνεται στην Κύπρο με καλαμπόκι Αμμοχώστου και κριθάρι Κυθρέας.
Ερχόμενος στην Κύπρο ο κύριος Άρης Αριστείδης, είχε ανακαλύψει μια κυπριακή ποικιλία κριθαριού, το οποίο καλλιεργείται στην Κυθρέα. Έχοντας και ο ίδιος καταγωγή από την κατεχόμενη κωμόπολη της επαρχίας Λευκωσίας, σκέφτηκε αμέσως πως όταν έρθει η μέρα να φτιάξει το δικό του ουίσκι θα του δώσει το όνομα του χωριού του.
Μετά τα πολύ διάσημα gin που έφτιαξε λοιπόν, τα Aoratos και Angelica, αλλά και τη βότκα Terra Rossa από πατάτα, μάς παρουσιάζει αισίως το ουίσκι Kythrea, ένα χειροποίητο burbon style ουίσκι, που έχει ως βάση το καλαμπόκι (68%) και το κριθάρι (32%) -και τα δύο 100% κυπριακά.
Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-Guide, εδώ