
Wiz Guide
Αποφάσισε να ξεκινήσει το BROTH-ÉL, γιατί ο φρέσκος ζωμός ήταν πάντα μια παράδοση στο σπίτι της. Η γιαγιά της τον χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα και η μητέρα της τον ετοίμαζε για αυτήν, ειδικά όταν ήθελε κάτι ζεστό και παρηγορητικό. Η παράδοση αυτή, λέει, την ακολούθησε και όταν μετακόμισε στην Αμερική. «Κάθε φορά που ένιωθα νοσταλγία για το σπίτι, έφτιαχνα ζωμό κοτόπουλου και αμέσως ένιωθα καλύτερα. Με τον καιρό, άρχισα να τον φτιάχνω τακτικά για φίλους. Έρχονταν σπίτι για να πιούμε μαζί ή έπαιρναν βάζα μαζί τους. Όταν γύρισα στην Κύπρο, συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εύκολο να βρει κανείς ποιοτικό ζωμό στην αγορά. Παρόλο που συνέχιζα να τον φτιάχνω στο σπίτι, όπως και η μητέρα μου, ένιωσα την ανάγκη να τον μοιραστώ με περισσότερο κόσμο».
Κάπου εκεί γεννήθηκε η ιδέα του BROTH-ÉL, ώστε να γίνει ο φρέσκος, θρεπτικός ζωμός διαθέσιμος σε πιο πολύ κόσμο εδώ στην Κύπρο.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ