ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Military jacket, flare παντελόνι και μποτάκια
 

Η Αριάνα έκανε δουλειά την αγάπη της για το broth

«Ο φρέσκος ζωμός ήταν πάντα μια παράδοση στο σπίτι μου», αναφέρει στο Wiz η Αριάνα Βασιλοπούλου, εξηγώντας μας πώς και γιατί πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το BROTH-ÉL.

Wiz Guide

Αποφάσισε να ξεκινήσει το BROTH-ÉL, γιατί ο φρέσκος ζωμός ήταν πάντα μια παράδοση στο σπίτι της. Η γιαγιά της τον χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα και η μητέρα της τον ετοίμαζε για αυτήν, ειδικά όταν ήθελε κάτι ζεστό και παρηγορητικό. Η παράδοση αυτή, λέει, την ακολούθησε και όταν μετακόμισε στην Αμερική. «Κάθε φορά που ένιωθα νοσταλγία για το σπίτι, έφτιαχνα ζωμό κοτόπουλου και αμέσως ένιωθα καλύτερα. Με τον καιρό, άρχισα να τον φτιάχνω τακτικά για φίλους. Έρχονταν σπίτι για να πιούμε μαζί ή έπαιρναν βάζα μαζί τους. Όταν γύρισα στην Κύπρο, συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εύκολο να βρει κανείς ποιοτικό ζωμό στην αγορά. Παρόλο που συνέχιζα να τον φτιάχνω στο σπίτι, όπως και η μητέρα μου, ένιωσα την ανάγκη να τον μοιραστώ με περισσότερο κόσμο».

Κάπου εκεί γεννήθηκε η ιδέα του BROTH-ÉL, ώστε να γίνει ο φρέσκος, θρεπτικός ζωμός διαθέσιμος σε πιο πολύ κόσμο εδώ στην Κύπρο.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση