ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: pencil skirt, graphic tee και λεοπάρ μπότες
 

Πέντε «έργα τέχνης» που θα βρείτε στο Καλύτερο Εστιατόριο της Κύπρου

Ζητήσαμε από την ομάδα του The Polo να μοιραστεί μαζί μας ορισμένα από τα πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά σε γεύση και παρουσίαση πιάτα του.

Wiz Guide

Στα πρόσφατα Wiz 50 Best Restaurants το εστιατόριο The Polo του Alasia Boutique Hotel αναδείχτηκε No1 Εστιατόριο στην Κύπρο, καταλαμβάνοντας την πιο ψηλή βαθμολογία από τα 50 που αποτελούν τη λίστα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που αξιολογήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέχρι η ομάδα των 12 κριτών να καταλήξει στην τελική 50άδα.

Tο κομψό fine dining με τη μεσογειακή κατεύθυνση στο μενού λειτουργεί στο πιο ψηλό γαστρονομικό επίπεδο, σαν ένα καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι, έχοντας στα ηνία του δύο σπουδαίους chefs. Executive Chef είναι εδώ και μερικούς μήνες είναι ο Κύπριος Κωνσταντίνος Σιεχερλής, ενώ από τον Απρίλιο του 2024 ο μισελενάτος Παύλος Κυριάκης από την Αθήνα έχει ρόλο Consultant Executive Chef, φέρνοντας στο νησί επιρροές, τεχνογνωσία και ιδέες από τη Σπονδή που δούλεψε για χρόνια δίπλα σε κορυφαίους διάστερους και τριάστερους συναδέλφους του. Η σύμπραξη των δύο έφερε το The Polo στην κορυφή της κυπριακής γαστρονομικής σκηνής.

Με αφορμή τη βράβευση ζητήσαμε από την ομάδα του The Polo να μας προτείνει ορισμένα από τα best sellers του κορυφαίου λεμεσιανού εστιατορίου.

Ταρτάρ Λυθρίνι
Ταραμοσαλάτα με Μαϊντανό / Watermelon Radish / Χαβιάρι Oscietra / Σχοινόπρασο / Lime

Foie Gras
Αφρός Χαλουμιού / Chutney από Φοινίκια / Μαρμελάδα Ντομάτας / Φουντούκια / Chicken Jus

Sea Bass
Λευκά Σπαράγγια / Σως Λευκού Κρασιού / Αυγά Καπνιστής Ρέγγας

Polo Souffle Surprise
Red Berries Sorbet

Cheesecake
Zephyr Caramel baked Cheesecake / Apple-Calamansi sorbet

Και ένα ακόμα που έρχεται σαν καλωσόρισμα από τον σεφ...

Canapes / Amuse Bouches

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση