Wiz Guide
Ο Aleksander Eng, ιδρυτής και γενικός διευθυντής του The Agora Hotel, μας ξεναγεί στο εστιατόριο αλλά και στο μπαρ του κουκλίστικου νέου ξενοδοχείου των Λευκάρων!
Ποια είναι η φιλοσοφία του μενού, ποια του wine list, ποιοι αποτελούν την ομάδα του εστιατορίου, και τι είδους εμπειρία μπορούμε να έχουμε στο εστιατόριο Novél αλλά και στο μπαρ του The Agora Hotel που απέκτησε και πάλι ζωή, μετά το μαγικό άγγιγμα μιας υπέροχης ομάδας ανθρώπων. Ο Aleksander Eng μάς δίνει πολλούς καλούς λόγους για μια εκδρομή στα Λεύκαρα.
Aleksander, στην κουζίνα και γενικά στην ομάδα, θα βρούμε τους ίδιους ανθρώπους που δούλευαν στο Tutto Passa;
Φυσικά, σχεδόν όλη η ομάδα είναι εδώ, ενώ και πολλοί από τους πελάτες μας από το Tutto Pass αποφάσισαν επίσης να μπουν στην ομάδα μας. Νοιώθουμε απίστευτα τυχεροί γι’ αυτό!
Ποιος είναι ο head chef;
Το όνομά του είναι Edward Guk, γνωστός και ως Ed, ο οποίος ήταν και ο σεφ πίσω από το Tutto Passa. Ο με καταγωγή από τη Λεμεσό (με ρωσικές ρίζες) 23χρονος σεφ μας, ο οποίος είναι απόφοιτος του Le Cordon Bleu στο Λονδίνο, είναι ένας cool τύπος με εξαιρετικές ιδέες. Έχει μάλιστα πίσω του μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σεφ, κάτι που σίγουρα βοηθά πολύ!
Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-Guide, εδώ