Wiz Guide
Ο Στέλιος Στυλιανού είναι στις κουζίνες από τα 8 του χρόνια, βοηθώντας τη γιαγιά του Λουκία στο ψήσιμο. Εξ ου και το παρατσούκλι Στέλιος ο Σουβλάκης που κουβαλά μέχρι σήμερα, κάνοντάς το brand-name στο μαγαζί που τελικά άνοιξε ο ίδιος εδώ και 1,5 χρόνο. Στον ίδιο χώρο (περιοχής Τεχνικής Σχολής) βρισκόταν από το ’79 το μαγαζί της γιαγιάς του, Λουκίας Κασιουλή, μετά το σουβλατζίδικο «Νίκος», που δούλευαν ο πατέρας Νίκος Αργυρού και η μητέρα Χλόη Αργυρού Κασιουλή, ενώ τον τελευταίο χρόνο η διαχείριση πέρασε στον ίδιο τον Στέλιο.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ