ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: flare παντελόνα, κορμάκι και leather cropped σακάκι.
 

Η αποκάλυψη της Γωγώς για τη δυσκολία στην προεκλογική του Προύντζου

«Έφτασα στα όρια μου.Του είπα εγώ θα φύγω 3 μέρες»

Μαρία Σάββα

Σε μια συνέντευξη στο Sunday Night με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Γωγώ Αλεξανδρινού μίλησε για τις πιο απαιτητικές στιγμές της ζωής της, με μία από αυτές να ήταν η προεκλογική περίοδος του συζύγου της Χαράλαμπου Προύντζου, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα για την θέση του Δήμαρχου Λευκωσίας. Ανάμεσα στις ερωτήσεις, η παρουσιάστρια τη ρώτησε ποια περίοδο αισθάνθηκε ότι έφτασε στα όριά της.

Με ένα χαμόγελο γεμάτο ειλικρίνεια, η Γωγώ αποκάλυψε: «Ένιωσα πως ξεπέρασα τα όριά μου προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου και κατά την πρώτη φάση της εκλογής του Χαράλαμπου».

«Το κατάλαβε κι εκείνος, γιατί έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ. Του είπα ότι χρειάζομαι ένα μικρό διάλειμμα, να φύγω για τρεις μέρες στην Αθήνα, να "επαναρυθμίσω τον σκληρό μου δίσκο" και να επιστρέψω. Εκείνος με στήριξε απόλυτα και μου είπε: ‘Πήγαινε στο καλό, μην ανησυχείς για τίποτα. Θα φροντίσω εγώ τα πάντα, και τα παιδιά και το σπίτι.’ Όταν γύρισα, ένιωθα πραγματικά άλλος άνθρωπος», τόνισε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση