![](assets/modules/wnp/articles/202502/123428/images/b_20.png)
Μαρία Καραμάνου
Ο έρωτας της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Φίλιππου Μιχόπουλου δυναμώνει, με το ζευγάρι να απολαμβάνει μαζί ξεχωριστές στιγμές, παρά την απόσταση που τους χωρίζει. Το σαββατοκύριακο που πέρασε, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια χειμερινή απόδραση σε έναν χιονισμένο προορισμό, επιλέγοντας το αγαπημένο τους σπορ, το σκι.
Αν και οι δυο τους προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram μοιράστηκαν εικόνες από τις μαγευτικές στιγμές τους στις παγωμένες πλαγιές. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν την ακριβή τοποθεσία της εκδρομής τους, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πού βρέθηκαν.
Μία λεπτομέρεια που εντυπωσίασε ιδιαίτερα την Κωνσταντίνα ήταν μια σανίδα snowboard με τη φωτογραφία της Pamela Anderson, την οποία δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι υποδέχθηκε το 2025 στη Βιέννη, απολαμβάνοντας τη χειμωνιάτικη γοητεία της αυστριακής πρωτεύουσας.
Δείτε όλα τα στιγμιότυπα: