Wiz Guide
Το Itameshi, που λειτούργησε πολύ πρόσφατα στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου (στο σημείο που παλιά βρισκόταν το Bastione), συνδυάζει τις μεσογειακές πρώτες ύλες και την ιταλική κουζίνα, με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της ιαπωνικής κουζίνας.
Ο πολύπειρος Ελλαδίτης σεφ Διονύσης Πετινάτος, με θητεία σε εστιατόρια του ελληνικού ομίλου ‘Nice n Easy group’ σε Αθήνα και Μύκονο, δημιουργεί μαζί με την ομάδα του εξαιρετικό ιταλικό φαγητό μαγειρεμένο με ιαπωνικά συστατικά.
Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz Guide