ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Σάλος για την αφίσα στο highway Λεμεσός-Λευκωσία

Οι αντιδράσεις για την προβληματική αφίσα στον αυτοκινητόδρομο

Μαρία Σάββα

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια νέα και προβληματική αφίσα που προστέθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας η οποία αφήνει ένα αρκετά «άστοχο» μήνυμα.

Στην αφίσα που προκάλεσε μεγάλο σάλο στο διαδίκτυο φαίνεται μία τριμελής οικογένεια και δίπλα να γράφει «Μαμά…Μπαμπάς…Παιδί…Φυσιολογικά Πράγματα», με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να έσπευσαν να σχολιάσουν το μήνυμα της αφίσας.

Με αυτά τα άτομα ήταν και η Αντιπρόεδρος του κόμματος «Volt» Ανδρομάχη Σοφοκλέους, η οποία με ένα βίντεο που μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 18 χιλιάδες προβολές σχολίασε την αφίσα και γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Εν εμφανές το που κάποιοι θέλουν να το παν, αλλά με το πρόσχημα του «φυσιολογικού» απέναντι στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τούτη η ρητορική πλήττει πολλούς, πολλές και οικογένειες. Εν επικίνδυνη, τζιαι εν μπορούμε να την ακούμε άκριτα.

Την ίδια ώρα , τίθεται τζιαι θέμα διαφάνειας. Εν έσιει ρύθμιση για να ξέρουμε ποιος χορηγεί διαφημίσεις μέσα στο highway ή οπουδήποτε αλλού για το όποιο θέμα; Ειδικά όταν τέτοια θέματα έχουν αποδεδειγμένα χρησιμοποιηθεί ως μέσο χειραγώγησης».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση