ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Αυτός θα είναι ο εκπρόσωπος μας στη Eurovision

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο φέτος είναι ένας νεαρός άνδρας κυπριακής καταγωγής.

Μαρία Καραμάνου

Η Κύπρος ετοιμάζεται να κάνει δυναμική εμφάνιση στη Eurovision 2025, με ένα άκρως φιλόδοξο και ξεχωριστό πρότζεκτ που αναμένεται να ταράξει τα νερά του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) έχει ήδη καταλήξει στον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το νησί, καθώς και στο τραγούδι που θα τον συνοδεύσει στην Ελβετία τον ερχόμενο Μάιο. Η επιλογή αυτή, που υπόσχεται να σπάσει τους κώδικες της Eurovision, θα ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο φέτος είναι ένας νεαρός άνδρας κυπριακής καταγωγής, με σημαντικές μουσικές σπουδές τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Το ΡΙΚ είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε ο φετινός εκπρόσωπος να έχει άμεση σύνδεση με το νησί, και η επιλογή αυτή δείχνει να ενσωματώνει απόλυτα το όραμα της ομάδας του.

Η Κύπρος, που είχε κατακτήσει την 15η θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar», στοχεύει ακόμη πιο ψηλά, παρουσιάζοντας κάτι πραγματικά μοναδικό. Η εμπειρία του περσινού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου η Κύπρος συγκέντρωσε 78 βαθμούς, έδωσε την απαραίτητη ώθηση στο ΡΙΚ να αναζητήσει φρέσκες ιδέες και ταλέντα για το 2025.

Ο διαγωνισμός της Eurovision 2025 θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, μετά τη θριαμβευτική νίκη του Nemo με το τραγούδι «The Code», το οποίο συγκέντρωσε 591 βαθμούς στον τελικό του 2024. Η διοργανώτρια πόλη για τον 69ο διαγωνισμό τραγουδιού θα είναι είτε η Βασιλεία είτε η Γενεύη, με την επίσημη απόφαση να αναμένεται στις 30 Αυγούστου.

Το πρότζεκτ της Κύπρου για το 2025, που φέρνει στο προσκήνιο νέο αίμα και πρωτοποριακή μουσική, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο συζητημένα θέματα της σεζόν. Το ΡΙΚ είναι αποφασισμένο να αφήσει το στίγμα του στον διαγωνισμό, προσφέροντας στο κοινό της Eurovision μια συμμετοχή που θα ξεχωρίσει για την ποιότητά της και την κυπριακή της ταυτότητα. Οι πρώτες λεπτομέρειες για το τραγούδι και τον καλλιτέχνη θα αποκαλυφθούν σύντομα, δίνοντας στους fans της Eurovision μια γεύση από το τι πρόκειται να δουν τον επόμενο Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση