ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Γεμάτη η ημέρα από ελληνικές συμμετοχές στο Παρίσι

Οι αθλητές και τα αθλήματα που θα δούμε με σειρά.

Μαρία Καραμάνου

Η Παρασκευή 2 Αυγούστου υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική ημέρα για τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με έντονη ελληνική παρουσία σε διάφορα αθλήματα που πρόκειται να κρατήσουν σε εγρήγορση τους φίλους του αθλητισμού. Από την κωπηλασία μέχρι το μπάσκετ και την υδατοσφαίριση, οι ελληνικές συμμετοχές είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν και να διεκδικήσουν μετάλλια.

Το πρωί της Παρασκευής ξεκινά με τους τελικούς της κωπηλασίας, όπου τα ελληνικά κουπιά θα δώσουν σκληρές μάχες για τη διάκριση. Στις 12:06, οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής θα συμμετάσχουν στον τελικό των ελαφρών βαρών ανδρών. Στις 12:18, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού θα δώσουν τη δική τους μάχη στον τελικό των ελαφρών βαρών γυναικών.

Η ημέρα συνεχίζεται με τα προκριματικά στη σφυροβολία ανδρών, όπου ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στον τελικό. Στον στίβο, η Τατιάνα Γκούσιν και η Παναγιώτα Δόση θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του ύψους γυναικών. Στην κολύμβηση, η ομάδα των Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Ντούμας θα αγωνιστεί στα προκριματικά της 4Χ100 μεικτής ομαδικής.

Στις 13:00, οι Αριάδνη και Οδυσσέας Σπανάκης θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στην πρώτη μέρα του μεικτού 470, ενώ στις 15:23 ο Βύρωνας Κοκκαλάνης θα συμμετάσχει στα windsurfing. Το απόγευμα, στις 14:30, η εθνική ανδρών μπάσκετ θα παίξει το κρίσιμο παιχνίδι με την Αυστραλία, διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η μέρα θα κλείσει με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών, η οποία στις 16:35 θα αντιμετωπίσει την Ιταλία σε έναν «τελικό» που θα κρίνει την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Οι Μάκης Μίτας και Μπάμπης Χαλκιαδάκης θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του σκιτ ανδρών, ενώ η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στα προκριματικά των 25μ. πιστολιού γυναικών.

Οι 20 Έλληνες αθλητές και οι δύο εθνικές ομάδες αναμένεται να προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές και να κρατήσουν σε αγωνία το ελληνικό κοινό. Με τις επιδόσεις τους, οι Έλληνες αθλητές αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους για την αριστεία και την περηφάνια τους να εκπροσωπούν τη χώρα σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση