ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Στον τελικό του Ύψους η Elena Kulichenko

Για πρώτη φορά αθλήτρια της Κύπρου θα αγωνιστεί σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στον Στίβο, από το 1984 που η χώρα μας μετέχει με τη δική της σημαία στο άθλημα!

Μαρία Σάββα

Η Έλενα Κουλιτσένκο, μια 22χρονη αθλήτρια από το GSI, προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κουλιτσένκο πέρασε το ύψος των 1,92 μέτρων με την πρώτη της προσπάθεια και τα 1,88 μέτρα με τη δεύτερη, εξασφαλίζοντας τη θέση της στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα συμμετάσχουν 12 αθλήτριες.

Η Κουλιτσένκο κατέλαβε την 7η θέση στους προκριματικούς αγώνες. Προσπάθησε να περάσει το ύψος των 1,95 μέτρων, αλλά δεν τα κατάφερε, με τρεις άκυρες προσπάθειες. Παρ' όλα αυτά, η επίδοσή της ήταν αρκετή για να την προωθήσει στον τελικό γύρο.

Το ολυμπιακό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος, το οποίο κατέχει η Ρωσίδα Γελένα Σλεσαρένκο από τις 28 Αυγούστου 2004 στην Αθήνα, είναι 2,06 μέτρα. Η καλύτερη επίδοση της Κουλιτσένκο φέτος είναι 1,97 μέτρα.

Ο τελικός της Κυριακής αναμένεται να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, καθώς η Κουλιτσένκο θα διεκδικήσει την ολυμπιακή δόξα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση