ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Τα highlights της τελετής λήξης των Ολυμπιακών

Το θέαμα ήταν συναισθηματικό αλλά και εντυπωσιακό, αποχαιρετώντας τους αθλητές και τις αποστολές που μας συγκίνησαν κατά τη διάρκεια των 17 ημερών των Αγώνων​.

Ριάνα Στυλιανού

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Αυγούστου, ήταν ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό γεγονός. Η τελετή με τίτλο "Records" περιλάμβανε μια εντυπωσιακή σκηνή 2,800 τ.μ., με περισσότερους από 100 περφόρμερ, ακροβάτες, χορευτές και καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

«Καθώς η αρχαία Ελλάδα ήταν ένας χώρος ανακάλυψης για τον Πιερ ντε Κουμπερντέν και τους συνεργάτες του όταν ανακάλυψε και αναβίωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι γεννήθηκε η ιστορία μας, ο χαρακτήρας μας βοήθησε άλλους εξερευνητές να ξυπνήσουν τα απομεινάρια των Αγώνων και να τα ξαναχτίσουν, γιατί μια μέρα η ανθρωπότητα δημιούργησε αυτό το μνημείο και αξίζει να συνεχίσουμε να το κρατάμε ζωντανό. Τότε εμφανίστηκε ο τίτλος της τελετής: Ρεκόρ, με την τιμητική έννοια των αθλητικών κατορθωμάτων», ανάφεραν οι διοργανωτές.

Η τελετή γιόρτασε τα αθλητικά επιτεύγματα των Αγώνων, ενώ παράλληλα ταξίδεψε το κοινό πίσω στον χρόνο, στις ρίζες των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο μέλλον, με ένα συνδυασμό εντυπωσιακών φωτιστικών εφέ και κοστουμιών.

@olympics

@olympics

Οι δύο Έλληνες σημαιοφόροι, Εμμανουήλ Καραλής και Ευαγγελία Πλατανιώτη, ήταν οι πρώτοι που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθούμενοι από τους σημαιοφόρους και των άλλων κρατών.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η είσοδος των σημαιοφόρων Καραλή και Πλατανιώτη στην Τελετή Λήξης

Μετά την παρέλαση των σημαιοφόρων, ακολούθησαν οι αποστολές κάθε χώρας και κάπου εκεί ξεκίνησε για τα καλά το αποχαιρετιστήριο πάρτι. Τραγούδια όπως το "Freed from Desire" και το "We are the Champions" ακούστηκαν από τα ηχεία και ξεσήκωσαν άπαντες.

Το θέαμα ήταν συναισθηματικό αλλά και εντυπωσιακό, αποχαιρετώντας τους αθλητές και τις αποστολές που μας συγκίνησαν κατά τη διάρκεια των 17 ημερών των Αγώνων​.

Εμφανίσεις παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, σε απευθείας μετάδοση από την Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων των Snoop Dogg και Dr. Dre, οι οποίοι συμμετείχαν και στη μεταφορά της Ολυμπιακής Σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, έδωσαν έναν αλλιώτικο αέρα στην τελετή, με το κοινό τους να ξεσηκώνεται αλλά και το «Χ» να «παίρνει» φωτιά.

Η μεγάλη βραδιά κορυφώθηκε με την υποστολή της Ολυμπιακής σημαίας και την παράδοσή της στις Δημάρχους του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας και Αν Χιντάλγκο, καθώς και στην κορυφαία Αμερικανίδα γυμνάστρια, Σιμόν Μπάιλς, ως προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Ακολούθησε η έπαρση της αμερικανικής σημαίας με τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

 

Ξαφνικά, ο Tom Cruise έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την οροφή του σταδίου, ξεκινώντας το ταξίδι της Ολυμπιακής σημαίας προς την Αμερική, πρώτα με μηχανή και μετά με αεροπλάνο, φέρνοντας στη μνήμη σκηνές από το "Mission Impossible". Αυτή η σκηνή αποτέλεσε μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της τελετής, καθώς συνδύασε το χαρακτηριστικό στυλ δράσης του Cruise με το Ολυμπιακό πνεύμα, συνδέοντας δυναμικά τους Αγώνες του Παρισιού με τους επόμενους στο Λος Άντζελες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση