ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: lace καλσόν, μίνι μαυρο φόρεμα και ankle boots
 

Αυτό το χορτοφαγικό σουφλέ πρέπει να το δοκιμάσεις!

Αθηνά Λοϊζίδου

Σερβίρεται ως συνοδευτικό, ως ένα απολαυστικό σνακ ή ακόμη και για ένα ελαφρύ δείπνο. 

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα 10 λεπτά
Μερίδες: 6 
Θερμίδες ανά μερίδα: 260 kcal 

Θα χρειαστούμε ένα μέτριο ταψί ψησίματος ή ένα βαθύ τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο


ΥΛΙΚΑ:

20 γρ. ελαιόλαδο
½ μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
25 γρ. καστανή ζάχαρη
3 φλιτζάνια ανάμικτα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κ.γ. φρέσκο φασκόμηλο
1 κ.γ. ξηρή ρίγανη
1 κ.γ. θυμάρι
2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
Αλάτι - πιπέρι
15 γρ. βούτυρο
300 γρ. γάλα
1 κύβος ζωμού λαχανικών
3 αβγά
250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο σε κύβους
80 γρ. τυρί τριμμένο
400 γρ. κολοκύθα, ξεφλουδισμένη, κομμένη σε κύβους και ψημένη στον ατμό μέχρι να μαλακώσει
1 συσκευασία χαμ λαχανικών ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση

X